Opknapdag

Het was me het nachtje weer wel, als het dan niet snel lukt, lukt het ook helemaal niet meer, om vier uur was ik, helemaal sufgedraaid, nog wakker. Na een paracetamolletje is het uiteindelijk toch gelukt, maar om dan te zeggen dat je uitgerust wakker wordt....nee.

Misschien bgint de stress voor komende zaterdag ook wat toe te slaan. 'Heb je de folder al genien' vroeg de eerste die ik tegenkwam vanmorgen, nee dat had ik nog niet en even later weer iemand. Leuk! Mooie folder! En dat is het ook toen ik hem eenmaal weer thuis uit de brievenbus had gepakt.

Gisteravond sloeg de onzekerheid al toe want wat maak ik nou helemaal, paashazen met grote oren, die deed me wel de das om, iedereen zag het blijkbaar behalve ik en dan is het dubbel zo stom, ik heb het wel veranderd, maar toch.

Na even een klein dutje stapte ik op de fiets richting Zierikzee, voor thee en nog wat andere dingen. Het was er druk vanwege een Jazz festival. Jazz is niet zo mijn ding. Ik hou niet van getoeter, dat is het meer en dan vooral koper getoeter, maar een harmonie vind ik dan wel weer leuk. Ik ben maar snel doorgelopen.

Heen windje mee kracht vijf, terug wind tegen viel niet mee maar ik heb het gered, 20km in de benen. Ik ging nog een keer zo hard een oprit af, tegen de wind in, dat ik de mensen die ik tegen kwam zag kijken waar mijn motor zat :-D 

Ik was er in elk geval van opgeknapt!

Ria Zaterdag 20 Mei 2023 at 7:01 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Sjoerd

Ach, het zal wel loslopen toch…

Sjoerd, (URL) - 20-05-’23 21:20
John

Liggen draaien schiet niet op. Dan blijf je draaien. Er stond veel wind gister ja. Tegenwoordig sowieso veel wind.

John, (URL) - 21-05-’23 08:01
Jan K. alias Afanja

Een mooi filmpje van die in de wind wuivende korenhalmen. Daar kijk ik graag naar.
Ik zou me maar niet te druk maken over zaterdag. ‘t Komt toch zoals ‘t komt, en meestal komt ‘t goed.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-05-’23 11:04
hanscke

Ik zal aan je denken, is ook best spannend lijkt me

hanscke, (URL) - 22-05-’23 11:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.