Doende

Hoewel de meidoorn nu al weken bloeit viel het me vanmorgen pas op, al van verre! Zoiets daar moet net je oog op vallen, dat vind ik dan zo leuk! Want was is het? Ja twee bomen in een, maar wat lijkt het? Ik zeg nog niks en hoop dat jullie hetzelfde zien als ik...

Alvast begonnen met de boel aan kant te maken voor zaterdag, ja dat houdt nu niet meer op tot ik vind dat ik alles gedaan heb dat moest gebeuren en dat kan best morgen al zijn. Buitenboel ook al aangeveegd, er was niet veel wind dus dan waait het niet gelijk weer alle kanten op, dat scheelt een hoop. Niemand die iets van dat alles ziet natuurlijk, maar voor mezelf moet dat dan gebeurd zijn

Nog wat dingen geplant....gelukkig raken mijn potten op. Ondertussen ook nog een laatste tekening aan het maken, ik hoop dat hij een beetje lukt.

Vanmiddag nog een wandelingetje, ik blijf het rare luchten vinden, van die hele felle witte wolken tegen dat felle blauw, op de foto valt het nog mee.

Gisteren werd er hier in de buurt een ransuil gesignaleerd, die dacht zeker dat hij al in Noorwegen was.

Ria Woensdag 24 Mei 2023 at 6:45 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vijf reacties

Hans

Het wordt buiten steeds mooier.
Ik hou ook van de zaken te regelen, dan ben je er maar klaar mee. Hans

Hans, (URL) - 24-05-’23 23:13
Sjoerd

Ransuilen komen hier in Limburg ook wel voor. Die hebben vaak een vaste plek waar ze ieder jaar terug komen. In de winter vertrekken de meesten naar het zuiden.

Sjoerd, (URL) - 25-05-’23 07:51
John

JA, grappig, die 2 bomen in een. Je moet het maar zien.

John, (URL) - 25-05-’23 08:02
Jan K. alias Afanja

Mooi, die twee bomen, ze passen prima bij elkaar met die gelijkende profielen.
Een ransuil ontbreekt nog in mijn fotocollectie, dus die zou ik we een dag of wat in de buurt willen hebben.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-05-’23 09:44
Dhyan

Een ransuil.
Die wil ik wel ruilen met de merel die me ‘s avonds uit de slaap houdt (als ik vroeg naar bed wil) en me daar ‘s morgens om half vijf weer uithaalt.

Dhyan, - 27-05-’23 08:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.