Vooruit

Het wordt tijd voor een update van Nora, dat is alweer een tijdje geleden. Ze kon al achteruit kruipen maar heeft nu ook door hoe vooruit gaat, dat is handiger. Het gaat altijd hard dat eerste jaar waarvan driekwart er alweer bijna op zit. Degene die haar aanmoedigt is oma Sil.

Vandaag was wasdag (alweer) zo droog met die wind, dan is hij nog ergens goed voor. Druk met de tekening die ik nog graag af wil hebben, ik weet niet of dat handig is. 

Wat het weer betreft zijn de vooruitzichten goed voor zaterdag, leuke berichtjes overal, het komt vast goed. Vandaag werd de vlag gebracht, ik vond het al vreemd want ik had die van vorig jaar nog, maar hij wist niet meer wie hem teruggebracht hadden. Ik maak dan de snuggere opmerking van 'dan heb ik er nu twee' in plaats van te zeggen, 'neem maar weer mee', maar ik had al gezien dat de nieuwe groter was... zulke dingen zie ik gelijk... :)

Ria Donderdag 25 Mei 2023 at 7:44 pm | | Standaard

twee reacties

Sjoerd

Ik wens je in ieder geval veel succes komende zaterdag. En eh, leuk filmpje met Nora. Time flies.

Sjoerd, (URL) - 26-05-’23 07:45
Jan K. alias Afanja

Leuk filmpje! Ja, vooral in het eerste jaar moet je opletten om geen leuke en spannende ontwikkelingen te missen, want het gaat zo snel soms.
Alvast een prettige dag morgen, succes met de laatste loodjes.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 26-05-’23 09:21
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.