Bijzondere beleving

Een stralende dag en heel veel bezoekers, ik denk rond de vijftig, ik was al snel de tel kwijt. 

Bedankt aan allen die er waren. Zoveel bewondering en welgemeende complimenten, ik ben er van onder de indruk. Het was een bijzondere dag.

Ook vanwege het feit dat Laurent uit Eindhoven naar Zonnemaire kwam om mij te ontmoeten. 

Dit zei hij er van op Facebook:

Ik volg de weblog van Ria al sinds ergens rond 2007 en daarna later verbonden op Facebook, maar heb haar nooit in het echt ontmoet.
Enkele jaren geleden begon ik haar kleurpotlodentekeningen op te merken die ze op Facebook had geplaatst, en ze waren erg opvallend. Ze kunnen heel mooi zijn, maar vaak ook best verontrustend. Ze zijn echter altijd machtig. Je ziet ze hier: https://riavanfelius.nl/page/tekeningen-te-koop
Ik kon zien dat het dezelfde indruk maakte op de bezoekers in haar huis. "Ik heb nog nooit zoiets gezien! ", hoorde ik meerdere keren. Ook waren mensen nieuwsgierig naar hoe Ria het heeft gedaan, en ik was ook verbaasd dat ze deze tekeningen niet plant, geen voorschetsen maakt, maar gewoon improviseert. Ze begint gewoon met bepaalde vormen en het ontwikkelt zich van daaruit.
In het echt leek ze een heel aardig persoon. Ook gezellig met haar man gesproken, terwijl ze de zeer vele bezoekers die naar haar tekeningen kwamen kijken, moest bijwonen.
Mensen vroegen ook of ze nergens anders exposities had, en zouden verbaasd zijn dat ze dat niet deed.
Ria leek zelf een beetje verrast te zijn van alle mooie complimenten die ze kreeg. Maar het is best briljant wat ze doet, dus wat mij betreft geen verrassing. Wat een leuke dag...
 
 

En mijn vroegere schoolvriendinnetje die ook een rondje Zonnemaire kwam doen, waarmee we na afloop een hapje bij de Smisse aten. Ook al bijzonder en erg leuk!

En dank ook aan de twee kopers! De tekeningen krijgen vast een mooi plekje.

Ria Zaterdag 27 Mei 2023 at 9:32 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

zeven reacties

Coby

Gefeliciteerd Ria met deze geslaagde dag!!

Coby, - 27-05-’23 22:01
Janny

Gefeliciteerd Ria wat leuk dat je er twee verkocht hebt , was een gezellige dag lees ik

Janny, - 27-05-’23 22:44
Ria

Jaa zo leuk! Wel jammer dat jullie er niet bij waren, maar ik had echt geen tijd voor jullie gehad, dat vond ik voor Laurent ook jammer. Suus en Bert kwamen pas op het eind, zo konden ze ook nog even kijken en daarna lekker samen gegeten in de Smisse.

Ria, (URL) - 27-05-’23 22:56
Margo

Een dag met een gouden randje voor je!

Margo, - 27-05-’23 22:57
Sjoerd

Zo zie je maar weer, je ziet er tegenop en het valt reuze mee. Het commentaar van Laurent had ik al gelezen. Super…

Sjoerd, (URL) - 28-05-’23 07:09
Jan K. alias Afanja

Mooi om te lezen dat het zo’n geslaagde dag was!
En nu maar lekker nagenieten.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 28-05-’23 10:03
hanscke

Wat een geslaagde dag. Ook ik was onder de indruk toen ik al weer heel wat jaartjes geleden uitgelegd kreeg, hoe je e werk gaat. Ik zie wel veranderingen in de tekeningen, het onderwerp is soms wat meer herkenbaar dan in het verleden.
Maar proficiat met deze prachtige dag

hanscke, (URL) - 28-05-’23 22:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.