Pinkstermaandag

Vanmiddag liep ik alweer naar Brouwershaven, niet dat het speciaal moest maar er was een pakje dat ik wilde posten en de dichtstbijzijnde mogelijkheid is daar in Spar, bovendien is het een leuk rondje en nu met die wind loop je dan lekker achter de dijk uit de wind. 

Dan kom ik altijd door zijn tussendoor gangetje en het krot dat daar staat is nodig aan een opknapbeurt toe, maar nu ziet het er wel schilderachtig uit met de muurbloemetjes, ik weet even niet meer hoe het heet.

Weer maar een korte broek aan, het moet toch een keer goedkomen met die benen maar het waaide nog harder dan gisteren. Joop was ook gekomen met de scootmobiel en in plaats van een ijsje namen we een bakje kibbeling, de visboer was nu weer open en kibbeling is lekker warm.

De margrieten beginnen ook weer te bloeien, één lange strook tussen Brouwershaven en Zonnemaire, deze zaadjes waren in de berm terechtgekomen.

Verder hoor je mij niet klagen hoor, de zon schijnt!

Ria Maandag 29 Mei 2023 at 4:41 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

twee reacties

Sjoerd

Met een zonnetje ziet het leven er toch een stuk plezieriger uit…

Sjoerd, (URL) - 29-05-’23 21:54
Jan K. alias Afanja

Mooi. die margrieten wuivend in de wind.
Ik ben bang dat het weer hier in het noorden weer een stukje minder lekker en vriendelijk is dan bij jullie in het zuiden. Het is bewolkt met een stevige noordelijke wind.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-05-’23 09:28
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.