Familieluchten

We zouden vandaag een familiedag hebben, e.e.a was niet erg duidelijk geweest wie er zouden komen, maar wij hadden al besloten alleen naar het avondeten in een strandtent te gaan omdat Joop gewoon niet een hele dag kan lopen door een stad en over het strand. Eind van de middag belden de overblijvers dat ze onze kant op kwamen en of we dan hier in de buurt nog ergens konden eten. 

Het is overal druk maar bij Jacob Cats in Brouwershaven konden we terecht en we hebben daar gezellig zitten eten met z'n allen v.l.n.r. Ruud, Ed, Linda, Ivo (zoon van Ed), Joop, ik en Ulrike.

We zijn weer op de hoogte van geboortes, relaties, kwalen en ongemakken binnen de familie, zo gaat dat dan, maar we konden er gelukkig ook nog om lachen. Het was gezellig.

Gevuld en wel liepen we weer naar de auto's om ieder zijn's weegs te gaan. Eenmaal thuis mezelf eerst lekker afgespoeld, omhelzingen met minstens vijf verschillende parfums zijn me er echt vijf teveel, ik vind dat vreselijk. Mocht er een volgende keer komen dan doe ik het niet meer, ik ruik het nu nog. Zelf gebruik ik het nooit, het stinkt, doe mij maar een gewoon ongeparfumeerd persoon, die omhels ik met liefde...

Ria Zaterdag 03 Juni 2023 at 8:42 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

drie reacties

Sjoerd

De meeste parfums bevallen mij ook niet, maar mensen zonder ruiken ook niet altijd fris.

Sjoerd, (URL) - 04-06-’23 07:21
Jan K. alias Afanja

Ach, als het maar gezellig was. Die luchtjes verwaaien wel weer.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 04-06-’23 10:26
Margo

Gezellig! Ik hou er ook niet van, luchtjes, ruik maar gewoon fris gewassen.

Margo, - 04-06-’23 11:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.