Opnieuw opstarten

Joop moest al op tijd bij de cardioloog zijn vanmorgen en ik hoefde niet mee. Zodoende heb ik hard gewerkt, het hele huis is weer op orde, vooral de vloeren en de badkamer en nog een paar dingen, ik kon fijn tekeer gaan.

Joop is onderzocht vanwege de atriumfibrilatie. Het is de ouderdom, de bovenste hartkamers zijn vergroot waardoor het ontstaat. Nu krijg hij binnenkort een elektrische cardioversie, waardoor zijn hart opnieuw wordt opgestart...! Soms lukt dat en soms ook niet en als het wel lukt en het komt weer terug dan doen ze het niet opnieuw. We wachten het weer af. 

Vanmiddag liep ik weer naar Brouw, waar Joop even later ook arriveerde met de scootmobiel, we aten een lekker ijsje.

Gelukkig had ik makkelijk eten, pasta eet je meestal wel twee dagen van en er lag veldsla in de winkel, dat schijnt ook erg gezond te zijn. Spekjes had in niet op voorraad maar het voldeed voor de vitamientjes. 

Vanavond de 'tuin' maar eens natgespoten, arme planten en bloemen en bij mij komt de noordenwind ook zo langzamerhand mijn neus uit, maar ik heb me toch een prachtige bos met klaprozen!  (morgen foto)

Ria Dinsdag 06 Juni 2023 at 7:16 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

drie reacties

Sjoerd

Na alle nattigheid krijgen we nu de grote droogte.

Sjoerd, (URL) - 06-06-’23 21:14
Margo

Wat een gedoe allemaal, je zou wensen dat je een nieuw lichaam kon aanschaffen.Maar qua reparatie kunnen ze steeds meer, om die oude lijven weer lekker te laten lopen.

Margo, - 06-06-’23 23:35
Jan K. alias Afanja

“Het is een beetje te vergelijken met het opnieuw starten van een vastgelopen computer …,” las ik. Mooi dat de medische wetenschap nog steeds vooruit gaat. Hopelijk is het succesvol bij Joop.
Onze tuin begint ook aardig op te drogen, en de regenton is leeg.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-06-’23 10:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.