Geuren en kleuren

De beloofde bak met klaprozen en hij zit nog boordevol knoppen dus dat duurt nog wel even. Ik wilde klaprozen, dus ik zal ze krijgen ook. Prachtig!

Deze zat vanmiddag op de dijk, het wemelt van de zwaluwen hier en dit is de huiszwaluw, ze hebben grappige witte kontjes als ze langsscheuren.

En dit zijn Robinia pseudoacacia's, hè hè eindelijk weet ik het dank zij het appje van een dorpsgenoot en nu weet ik niet wat ik daar elke ochtend ruik, of het zijn de anjers die in het aangrenzende groente tuintje staan, of de uitbundig bloeiende bomen. Heerlijk! 

Joop ging weer mee in de scootmobiel. Overleg gehad met de dokter en morgenochtend weer bloed prikken voor verder onderzoek wat zijn voeten betreft, want er kan natuurlijk ook nog iets anders aan de hand zijn, afwachten maar weer. Uitslag pas na het weekend omdat sommige testen langer duren. Het is wel fijn dat we nu de scootmobiel weer hebben zodat hij toch lekker een rondje eiland kan gaan doen, dankzij Rosemarie, die hem ooit van ons kocht en we hem weer terugerfden nadat ze was overleden.

Ria Woensdag 07 Juni 2023 at 7:23 pm | | Standaard

twee reacties

Jan K. alias Afanja

Een scootmobiel met vele levens, dat is helemaal hip in deze tijd.
Nu ik zelf weer een stuk mobiliteit terug heb gekregen met de iLark, kan ik me goed voorstellen dat Joop weer blij is met die scootmobiel. Het betekent toch een stukje vrijheid.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 07-06-’23 20:58
Sjoerd

Lekker toch, samen eropuit of alleen. Je hebt in ieder geval weer keuze.

Sjoerd, (URL) - 08-06-’23 07:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.