Droogte

De campanula doet het weer prachtig langs de garage en vandaar door naar de stoep aan de voorkant. Als het uitgebloeid is trek je alle bloemetjes in één keer weg en wat overblijft is weer voor volgend jaar, zo makkelijk en elk jaar weer mooi. Daar waar campanula groeit, kan niet iets anders (ongewenst) groeien denk ik altijd maar en altijd vol hommels.

Ik heb de meeste klaprozen wel weggehaald gisteren, maar deze was blijven staan met nog een paar andere. Vanmorgen was hij open en de egel hield hem vast zo leek het. Leuk!

Niet ver gewandeld vandaag, wel boodschappen gedaan en vanmiddag deden we vooral iets met soldeer, schoentjes en tape, er was iets met de scootmobiel, een onderdeeltje, maar hij ging er van piepen, dus .... nu zit de oude er weer in en wacht Joop op raad.

Sil kwam ook nog gezellig even babbelen en nu ga ik de boel maar weer water geven, anders droogt alles uit.

Ria Woensdag 14 Juni 2023 at 6:16 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

twee reacties

Sjoerd

Er mag wel weer eens een lekker buitje vallen…

Sjoerd, (URL) - 14-06-’23 22:01
Jan K. alias Afanja

Wij zijn ook fan van de campanula, die bij ons tussen terras en vijver bloeit. Je foto van dat egeltje met zijn klaproos is prachtig!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-06-’23 09:14
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.