Mobieler

Ons wagenpark is vandaag uitgebreid met een iLark.

Ik zag hem bij JanK die er pas ook eentje aanschafte, een leuk ding vond ik en ik vertelde het tegen Joop die meteen enthousiast was en zich erin verdiepte, want een scootmobiel is ook maar een scootmobiel en de iLark kan je ook opvouwen en meenemen in de auto, nieuwe kansen.

Hij vond er eentje op marktplaats en daarvoor reden we vanmorgen naar Gouda, een stuk om vanwege het sluiten van de Haringvlietbrug en het was druk, heel erg druk, ik doe dit nooit meer op zo'n tijdstip. Het was eng tussen alle vrachtwagens op een erg smal stuk en in de tunnel deed Joop zijn bril af, alles was eng, ik overdrijf misschien maar zo voelde het wel. De terugweg ging beter, de bekende route (heen stuurde de routeplanner ons anders, onbekende weg) en een klein beetje minder druk. 

Misschien kan ik er ook weleens op weg, ik ga het zeker proberen, het is wat beweeglijker en beter voor je llijf, denk ik. Maar de fietsen blijven.

We zien wel hoe het bevalt en vanmiddag heeft hij natuurlijk al een flinke ronde gemaakt, dat ging goed, wel wennen met de twee voorwieltjes.

En na het eten alweer op stap....

Ria Vrijdag 16 Juni 2023 at 4:39 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

vijf reacties

Jan K. alias Afanja

Hartstikke mooi! Van harte gefeliciteerd en vooral heel veel rijplezier ermee!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-06-’23 21:34
Irene

Dat vergroot de actieradius :-)

Irene, (URL) - 16-06-’23 21:35
Jeanne

Wat een goed ding!

Jeanne, (URL) - 16-06-’23 21:40
Margo

Wat een leuk ding, vlotter en minder ‘invaliderig’ dan een scootmobiel, al zijn dat ook nuttige apparaten. Wist niet dat ze bestonden. Werkt het op een accu? Eel rijplezier Joop!

Margo, - 16-06-’23 23:13
Sjoerd

Een leuk dingentje om in de buurt rond te crossen. Of om mee te nemen…

Sjoerd, (URL) - 17-06-’23 06:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.