Brand!

Ik werd heel vervelend wakker vamnorgen, er was brand. Zomaar een klein haardje, we zaten erbij en het was buiten maar toch was het eng want het wilde niet uitgaan. Hoeveel we ook klopten en met water gooiden het bleef maar branden en ... het werd ook steeds heviger.... en toen kwam Joop de trap op strompelen. Je weet ook nooit de afloop van zo'n rotdroom hè.

Nou er was vanalles vandaag maar gelukkig geen brand. Joop belde nog eens naar de oogarts op aanraden van de MD vereniging want hij zag een pinda met zijn linker, nog goede oog. Zelf noemt hij het een voetafdruk maar ik vind een pinda leuker....voorzover leuker nog kan. Even later belden ze al terug, om vier uur kon hij terecht, nou dat werd wat, ik was aan de wandel en Joop op de scootmobiel, maar de bloemkool was al gekocht en hij pikte me op ergens in de polder. Bij Zuidbos in de winkel hoorde ik al dat er een ongeluk gebeurd was op de Zeelandbrug dus we besloten gelijk maar Neeltje Jans te nemen en kwamen precies op tijd bij het ziekenhuis in Goes.

Oogartsenwachtkamers duren lang weet ik inmiddels, maar hij kon gelijk naar binnen voor foto's en daarna nog wel een tijdje wachten, maar om vijf uur stonden we weer buiten. Er is niets bijzonders geconstateerd, links ziet hij nog goed bij normaal licht, maar ja er is zon er zijn tunnels, 's avonds is de lamp aan en dan zit toch die pinda in de weg.

Het kon, dus we reden door tot de brug maar die was nog afgesloten, stukje trug en weer richting Neeltje, het was best druk en ik reed en was moe en had dorst en dan gaat jouw telefoon terwijl je aan het rijden bent met een halfblinde man (wegens druppels), drama aan de andere kant waar je dan niets mee kunt, erg vervelend voor iedereen.

Gelukkig konden we even aanwippen, we kwamen er nu toch bijna langs. Even uitzieken maar en weer door!! Er schijnen veel mensen last van overgeefenbuikklachten te hebben vanwege de warmte of misschien een eerder dan anders bedorven iets. 

Gelukkig is het weer bijna winter.

Ria Woensdag 21 Juni 2023 at 7:52 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

zes reacties

Coby

Dat zijn van die dagen….maar je vogel is prachtig op die hakken!

Coby, - 21-06-’23 20:56
ria

Dankje Coby!

ria, (URL) - 21-06-’23 21:08
Sjoerd

Dan past mijn blog van vandaag wel bij jou onderwerp…

Sjoerd, (URL) - 22-06-’23 07:05
Dhyan

Haha die laatste zin..

Dhyan, - 22-06-’23 14:09
Irene

De ene toestand na de andere.
(met je laatste zin ben ik het helemaal eens. alleen nog een beetje geduld)

Irene, (URL) - 22-06-’23 17:17
Jan K. alias Afanja

De zomer mag wat mij betreft nog wel even duren. Ik heb me in jaren niet zo goed gevoeld tijdens een warme periode. Dagelijks een paar uurtjes frisse lucht op de iLark doen me echt goed.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-06-’23 00:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.