Even ruiken

Elke dag lekker aan de wandel, net als altijd eigenlijk, maar nu meestal 's avonds nog een tweede rondje. Na de regen is de polder ook weer wat opgefrist al was dat ook niet van lange duur, goed was het zeker wel.

Vanmorgen rook ik even aan een mini Rottweilertje van negen weken, ik had haar zo weer mee willen nemen, gelukkig kon dat niet. Er waren er nog meer, de baasjes trainen honden en fokken ook, maar die zaten in een speciale aanhanger met airco, Afijn ik heb weer even genoten, na een snoepje kwam er eentje gezellig tegen me aanleunen, zodat ik even lekker aan haar kop kon zitten en als je daar dan mee stopt krijg je een duw met die neus, 'hee wat nou stoppen! '

Zo was het vanmiddag, vooral warm, maar nog wel een beetje wind gelukkig.

Tussendoor scharrelde ik wat in 'de tuin', een paar kamerplanten verplant en een deel van de inmiddels uigebloeide campanula opgeruimd.

Ria Zaterdag 24 Juni 2023 at 6:27 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

twee reacties

Sjoerd

Wij hebben nog steeds twee katten. maar ik denk ook dat dat de laatste dieren zijn. Hoe lief ze ook zijn, ik wil er straks niemand mee opzadelen.

Sjoerd, (URL) - 24-06-’23 20:25
Jan K. alias Afanja

Mooie zomerse foto’s
Het is mij ‘s middags te warm en van kuieren komt al helemaal niks, met dit weer heb ik geen kracht meer in mijn benen. Gelukkig wordt dat in de ochtenduren nu gecompenseerd door de iLark.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-06-’23 14:59
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.