Ton-sur-ton

Vanmorgen eerst het verband van het hoofd van Joop verwijderd, dat schoof steeds meer naar boven dus had weinig effect meer. De wond valt in het niet bij al het blauws en paars wat daaronder verschijnt, maar is daardoor niet minder pijnlijk, heel zijn hoofd doet eigenlijk pijn.

Gelukkig konden we nog voor de eerste klant even bij Mir terecht voor een wasbeurt, want alles plakte en haar wassen onder de douche ging natuurlijk nog niet.

Na mijn heel gezellige ochtendondje met Beppie, deed ik boodschappen. Het was weer zomerdruk in de winkel en eenmaal weer thuis waren Janny en Freek er al, ze kwamen op ziekenbezoek.

Joop trok zich af en toe terug, best vermoeiend nog natuurlijk. Janny en ik wandelden een rondje en Freek deed ondertussen ook een dutje. Gelukkig slapen we goed. 

Iedereen bedankt ook namens Joop voor de opbeurende berichten her en der, het komt wel goed.

Ria Donderdag 29 Juni 2023 at 5:56 pm | | Standaard

vier reacties

hanscke

Wat een moed om toch het haar te wassen. Maar soms moet je wat. Toch maar heel rustig aan blijven doen. Niet 2 dagen maar misschien wel 2 weken

hanscke, (URL) - 29-06-’23 20:06
Margo

Nou inderdaad, dat zal allemaal wel pijn doen. Nu rustig aan, misschien wel 4 weken, heeft Jan ook gedaan, zes zelfs. En NOOIT, NEVER meer zonder helm op fiets of iLark.

Margo, - 29-06-’23 23:45
Sjoerd

Voorlopig even rustig aan dus. Ik hoop dat alles weer snel heelt.

Sjoerd, (URL) - 30-06-’23 08:06
Jan K. alias Afanja

Tijd heelt alle wonden, zegt men, dus het zal met die van Joop ook wel weer goed komen. Maar het duurt voor je gevoel vaak te lang. Toch maar rustig de tijd nemen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-06-’23 09:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.