Wild in de polder

Dat was toch wel weer een cadeautje vanmorgen, ze waren helemaal niet verschrikt en bleven gezellig even staan tot ik een paar foto's had gemaakt en bedacht dat een filmpje ook nog wel kon, maar daar dachten ze toch anders over en zetten het op een huppelen. Alles doen wat moeder doet, leken ze te spelen.

Een stukje verderop was er een duif die een heel stuk met me mee huppelde, ik denk dat hij dorst had, vanmiddag zat hij nog op dezelfde plek, die is dus niet thuisgekomen na de wedstrijd van gisteren. Hopelijk vindt hij de weg naar huis alsnog. Nooit leuk als duifjes niet thuiskomen.

Rond een uur of vier heeft het hier een half uurtje licht geregend en dat was het dan. Geen klap onweer gehoord en nu trekt de lucht weer open.

Ria Zondag 09 Juli 2023 at 4:40 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vijf reacties

Renesmurf

Hier zag ik laatst nog een paar snel over de weg sprinten, zo het land op onderweg naar de horizon. Leuke beesten.

Renesmurf, (URL) - 09-07-’23 21:26
Jan K. alias Afanja

Dat is zeker een cadeautje, Ria, je hebt er weer mooie foto’s en een leuk filmpje aan overgehouden. Ik heb hier al een tijdje geen reeën meer gezien,, maar dat komt wel weer. Het is altijd de moeite waard om die ranke dieren te zien,

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-07-’23 07:43
Sjoerd

Mooie foto’s van deze dieren, die zie je niet zo vaak. Hier is het behoorlijk tr krrt gegaan. Voornamelijk met regen.

Sjoerd, (URL) - 10-07-’23 07:53
John

Ja, hier vielen ook 36 druppels. Veel te weinig natuurlijk. Hopelijk binnenkort wat meer regen want dit schiet niet op.

John, (URL) - 10-07-’23 08:03
Dhyan

In het nabijgelegen Duitsland zijn ze veel schichtiger daar wordt dan ook driftig gejaagd. Wel leuk dat je ze wat langer kunt bekijken en ze niet meten wegschieten.

Dhyan, - 10-07-’23 10:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.