Overnieuw

Voor de tweede keer in korte tijd verpestte ik een vel papier, verkeerd begin en ik zag dat het niets zou worden. Dan maar door de helft en aan de achterkant iets anders proberen, ik had al vaker aan een zelfportret gedacht en zocht eens een foto, want zonder foto lukt me dat zeker niet. 

Het ging achter elkaar, want sommige trekjes weet je wel, maar ze moeten wel op de goede plek zitten natuurlijk, in één avondje klaar, grote krassen snel gedaan en toen ik hem vanmorgen zag was ik best tevreden. Hier en daar nog wat verbeteringetjes en klaar was Ria.

Eerst weer een wat langere wandeling vanmorgen, dat vind ik nu wel fijn, dan is het nog niet te warm. De bramen zijn aan het rijpen, ze zijn echt heel groot op sommige plaatsen dus het grote snoepen onderweg begint weer, best lekker.  Daarna even wat boodschappen en huishoudelijk gedoe.

Het vlindertje is een oranje zandoogje.

Ria Woensdag 12 Juli 2023 at 6:47 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Ik weet het nog niet, ik moet er nog even aan wennen en erover nadenken…

Sjoerd, (URL) - 13-07-’23 06:47
Jan K. alias Afanja

Het is een mooie tekening, maar jij bent het nog net niet, voor mijn gevoel.
De vlinder is duidelijk wel een oranje zandoogje.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 13-07-’23 09:59
Margo

Ik zie jou duidelijk in het portret, als ik niet wist dat jij het getekend had had ik je herkend. En dat is heel knap, want je kunt allerlei details goed hebben, maar dan lijkt het complete plaatje nog niet.

Margo, - 13-07-’23 10:28
Ria

Een mens heeft vele gezichten en dit is er eentje van mij denk ik, een beetje de dromerige stille.

Ria, (URL) - 13-07-’23 18:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.