Gammel

Hoewel mijn horloge zei dat ik prima geslapen had dacht ik daar zelf toch anders over vanmorgen, ik was gebroken en had het zelfs nog half vijf horen slaan. Het kan zijn dat als je je zoveel mogelijk ontspant om maar in slaap te vallen dat het dan misschien net lijkt of je slaapt en misschien doe je ook wel korte tukjes, maar uitstekend is toch anders. 

We deden een ochtnrondje samen en ik kreeg lekker een zakje pruimen onderweg. Ik heb ze zien bloeien en langzaamaan steeds maar groter en lekkerder zien worden. Het is een uitstekend pruimenjaar! 

Er was was en af en toe regen, altijd lastig, maar het ligt in de kast!

Vanavond nog een avondrondje, het is nu heerlijk buiten, de wind is weg, de peen is stilgevallen.

Ria Vrijdag 28 Juli 2023 at 8:49 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vijf reacties

Sjoerd

Hier heeft het ook veel geregend en de temperatuur was ook niet echt zomers. We moeten het er maar mee doen. De pruimpjes varen er wel bij…

Sjoerd, (URL) - 29-07-’23 07:41
John

Ik had pas bijna 9 uur geslapen, maar in Samsung Health zag ik dat van die 9 uur ik best veel wakker was geweest. Dat verklaarde bij mij toen ook wel mijn brakke gevoel.
Hier was het heel de dag droog en warm. Wel pas zon in de avond, en nu schijnt de zon ook.

John, (URL) - 29-07-’23 08:25
Dhyan

Ik heb nog niet naar buiten gekeken.

Dhyan, - 29-07-’23 09:43
ria

@dhyan, wat raar, dat is altijd het eerste wat ik doe..

ria, (URL) - 29-07-’23 09:55
Jan K. alias Afanja

Je zou bijna zeggen dat er iets rond gaat, want ik ben ook allerminst fit uit bed gekomen. Het zal wel overgaan, denk ik dan maar.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 29-07-’23 11:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.