Nooit nooit

De Japanse Jasmijn kreeg een flinke snoeibeurt vandaag, Boedha zag niets meer. De struik werd veel te zwaar aan de bovenkant, hij was uitgebloeid dus dan moet het zeggen ze. Gelijk ook de Hedera van de buurvrouw, dus goeie gymnastiek gedaan bovenop het trapje.... en strek en knip en veeg weg, strek.. knip.. en veeg weg, zoiets.

Eindelijk zit er een knopje in de bijvangst van de stek die ik een tijd geleden kreeg, zo benieuwd hoe het bloemetje eruit ziet, een viooltje maar wat voor kleur?

Vanmiddag nog even naar Brouwershaven op de fiets, het stormde behoorlijk, maar de zon scheen en het was niet koud, best lekker gefietst, 'wie had dat toch ooit kunnen denken', dacht ik nog onderweg.

Zo zie je maar weer, zeg nooit nooit.

Ria Zondag 30 Juli 2023 at 4:26 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

acht reacties

Renesmurf

Ik vind dat je zo vaak nooit mag zeggen als je maar wilt, men mag immers overal op terug komen. Snoeien is bloeien, zeggen ze wel eens.

Renesmurf, (URL) - 30-07-’23 23:13
John

Nooit is een power woord, zoals ze dat noemen, net zoals bijvoorbeeld altijd. Maar als je alles van tevoren wist. Het waaide zeker hard gister. Het waait te veel hard tegenwoordig.

John, (URL) - 31-07-’23 07:42
Sjoerd

Boeddha hangt een beetje scheef. Die heeft zeker geprobeerd om tussen de takken door te kijken.

Sjoerd, (URL) - 31-07-’23 08:23
ria

Ja, ik zie het ook Sjoerd, als het droog is zal ik hem even re hthanhen.

ria, (URL) - 31-07-’23 08:44
ria

Nou zeg, rechthangen natuurlijk.
Fotootje nog steeds niet te zien, dat duurt hier altijd even.

ria, (URL) - 31-07-’23 08:46
Jan K. alias Afanja

Ik ben gisteren weer niet verder gekomen dan de tuin. Er popten me links en rechts teveel buien onverwachts op. Maar voor dat soort dagen biedt af en toe een rondje door de tuin toch uitkomst.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 31-07-’23 10:11
hanscke

Ik heb zaterdag gemerkt dat ik niet meer boven op een trap durf te staan. Best lastig met ramen lappen.

hanscke, (URL) - 31-07-’23 11:48
Ria

Oh, dat is zeker vervelend, word je duizelig of gewoon onzeker. Een lange stok aanschaffen dan maar met aan de ene kant een spons en de ander kant een wisser, gaat ook goed hoor.

Ria, (URL) - 31-07-’23 13:45
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.