Lekker fietsen

Sil en ik fietsten vanmiddag een rondje. Ze was op de oude fiets van Mir en was al in Zierikzee geweest. Na de koffie fietsten we samen naar Scharendijke, aten een pannenkoek en daarna fietste Sil naar Burgh en ik weer terug naar huis.

Erg gezellig al was het best druk op de wegen zonder fietspad. Ik heb een spiegel dus ik zei het steeds 'komt een auto', 'dat hoor ik best hoor mam'. Ach ja, ik vind dat je het beter een keer teveel kunt zeggen, ik hoor ze niet altijd. Moeders!

In Scharendijke zelf viel niets te  beleven, was er ook niets open waar je wat kon drinken, dus reden we door naar de molen. Gelukkig had ik windje mee op de terugweg.

Ria Woensdag 09 Augustus 2023 at 7:03 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vier reacties

Margo

Lekker weer hè? De zomer is terug!! :-D

Margo, - 09-08-’23 20:22
Sjoerd

dat ziet er lekker uit… Nu nog een beetje temperatuur erbij.

Sjoerd, (URL) - 10-08-’23 07:19
Jan K. alias Afanja

Jullie hebben duidelijk een paar gezellige uurtjes gehad.
Ik heb gisteren voor het eerst in augustus weer eens een mooi ritje op de ILark gemaakt. Plannen voor vandaag heb ik maar even opgeschort, want we gaan hier tegen de verwachtingen in weer schuil onder een dik wolkendek, en het is met net 17 graden ook nog aan de frisse kant.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-08-’23 11:07
hanscke

Klinkt heel gezellig. Ben gisteren ook een eind wezen fietsen en heb mezelf op een ijsje getrakteerd. Het waaide stevig, maar de zon maakte veel goed, dat heb ik liever danet weer van vandaag, windstil en grijs en grauw. Daar word ik een beetje meerslachtig van

hanscke, (URL) - 10-08-’23 14:23
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.