Bleke Bets

Gaan slapen gaat de laatste dagen weer niet vanzelf, aan niets denken moet zo vanzelfsprekend zijn, maar ik kan het niet, mediteren zegt de slaapcoach... uh dat heeft toch ook met verstand op nul te maken..?

Er gaat teveel in me om soms, gelukkig niet altijd, maar elk half uur die klok is erg vermoeiend.

Ik liep er dus een beetje wezenloos bij vandaag, maar dat had niemand in de gaten voorzover ik weet. Vanochtend een rondje met Joop in de oude scootmobiel die te koop is, de nieuwe komt donderdag. Het lijkt zo langzamerhand wel of we een handeltje in die dingen hebben, maar hopelijk is dat donderdag voorbij.

Vanmiddag nog een rondje linksom en tussendoor een tekening afgemaakt en ook alweer weggegeven, dat moet ook kunnen af en toe! En omdat ik hem zelf een beetje flets vond had ik me dat al voorgenomen als er een leuke reactie zou komen en die kwam!

Ze krijgt een mooi plekje op Brouwershaven boven een bank, leuk hè!

Ria Zondag 13 Augustus 2023 at 7:29 pm | | Standaard

drie reacties

Irene

Ik vind haar niet zo flets hoor, juist fris.
Wat in slaap komen betreft, ik heb zelf geen last maar ik las toevallig wel een advies daarover van de week: vooral niet op de klok kijken. Misschien helpt het.

Irene, (URL) - 13-08-’23 21:34
Margo

Dat klopt wat Irene opmerkt. Als je steeds op de klok kijkt ben je je juist bewust van het feit dan je wakker ligt. Denk je, straks moet ik al op, en ik heb nog niks geslapen. Ik weet wel een methode om in slaap te komen die de ene keer werkt, bij mij, de andere keer niet. Ik zal ‘m straks even naar je PM-en.

Margo, - 13-08-’23 23:03
Jan K. alias Afanja

Slapeloze nachten zijn heel vervelend. Zelf heb ik er gelukkig geen last van, maar Aafje spookt hier ook regelmatig een halve nacht door huis.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-08-’23 15:42
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.