Onderweg

Vanmorgen ben ik omgedraaid. Regen houdt me normaal gesproken niet tegen als ik een goede jas aan heb, maar nu begon het vervelend te regenen en zo te zien kwam er nog het een en ander aan en ik had niet eens een capuchon, dat ging me te ver.

Ik maakte eens een foto van een tibouchinaknop, hij zit er vol mee, dat wordt weer mooi!

Vanmiddag maakte ik de tekort gekomen kilometers goed. Het was inmiddels opgeklaard en het was niet al te heet, als de wind maar bleef en dat deed hij. De bramen zijn op, daar valt niet veel meer te halen, maar ik kwam wel een paar leuke kraampjes tegen.

Allereerst deze, pruimen, vijgen, bloemetjes, frutseltjes, door kinderen ingericht, ze zitten vast te kijken, of toch om het kwartier, of er al iets in het blikje zit. Ik nam pruimen (natuurlijk) en bloemetjes (zinnia)  mee. Leuke bloemetjes, eens kijken of ik er zaad van krijg.

Daarna een kilometer verder een wat professionelere kraam met QR code en al, dat is erg handig want ik heb nooit geld op zak, dat had ik nu bij de vorige kraam al opgemaakt. Maar door de aanwezige code kon ik nu ook hier een bakje pruimen kopen. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis voor Oekraïne.

Daarna was er thee, Joop was ook net thuis van zijn rondje Oosterschelde.

Ria Dinsdag 15 Augustus 2023 at 6:58 pm | | Standaard

twee reacties

Sjoerd

Een leuke dag dus weer, ook voor die kinderen..

Sjoerd, (URL) - 16-08-’23 08:01
Jan K. alias Afanja

Het voordeel van regen op de vroege ochtend is vaak dat het ‘s middags vaak alweer zonnig is. Bij ons was het (bijna) omgekeerd. Het regengebied dat van zuidwest naar noordoost over het land trok, trok rakelings langs het bankje aar ik een date had. Ik kon de regen bijna ruiken, maar het bleef net droog.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-08-’23 12:22
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.