Anders dan anders

Dat was weer eens een ander ochtendrondje dan anders, nu met Nora erbij. Jammer dat ze niet zo vrolijk was als anders want ze had slecht geslapen en dommelde daardoor tijdens het lopen regelmatig in. De vrolijke Nora zwaait en lacht naar iedereen, het lijkt haar overgrootmoeder wel.

Ondertussen pakten Sil en Yara de spullen in vanwege de verwachte regen, alles was nog droog vanmorgen.

Na de koffie reden we naar Zierikzee waar het al behoorlijk druk werd vanwege de Havendagen die vandaag begonnen, gelukkig vonden we nog een parkeerplaats en wandelden even door Zierikzee. 

Volgende week is Nora jarig, dan wordt ze één en dat gaan ze a.s. zondag, samen met de verjaardag van Yara, vieren bij opa Cor en ome Levi. Wij zullen daar niet bij zijn maar we hebben wel vast het cadeautje uitgezocht, dat vond ik leuk om met hun samen te doen omdat ik ook al iets op het oog had en Yara het ook een leuk cadeautje vond.

De vrolijke Nora was inmiddels ook weer wakker.

Teruggekomen op de parkeerplaats namen we afscheid, het was fijn ze een paar dagen in de buurt te hebben, met op een paar druppels regen na toch heerlijk weer.

Inmiddels zijn ze alweer lang en breed thuis, heb ik gewassen en dat ligt ook alweer op zijn plaats. Dan kunnen we er nu weer even van bjikomen, want ja alles is anders met zo'n stel in de buurt, maar wel heel gezellig!

Ria Donderdag 24 Augustus 2023 at 7:17 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

twee reacties

Sjoerd

Je hebt er in ieder geval van kunnen genieten. Je hebt nu weer de tijd om i je eigen ritme verder te gaan.

Sjoerd, (URL) - 25-08-’23 07:54
Jan K. alias Afanja

Mooi om dat jonge spul een dagen in de buurt te hebben, zeker als er zo’n vrolijke blikvanger als Nora bij zit.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 25-08-’23 10:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.