Ouder worden

Lekker fris was het vanmorgen. De meidoornbesjes beginnen de polder alweer rood te kleuren, september is in zicht, dat vind ik fijn en hoop op een mooie nazomer tot eind november met lekker rustig weer. 

De rest van de dag veel zitten kleuren aan een tekening waar ik al een week mee bezig ben, een beetje rommelig net als de week eigenlijk, morgen eens zien of hij echt klaar is.

Vanavond aten we samen met Suus en Bert in de Ouwe Smisse, ze waren in de buurt en zodoende kwam het er van. Het is gezellig en vertrouwd omdat we elkaar al zolang kennen (behalve Bert dan) maar ook omdat er veel raakvlakken zijn. Handicaps waar je mee om moet leren gaan, reizen die gemaakt zijn (behalve ik dan) en gewoon de dagelijkse dingen omdat we ouder worden.

We hebben heerlijk gegeten, er was iets met de heilbot van Schot, maar daarvoor in de plaats kregen we lekkere kabeljauw, het duurde wel iets langer maar daar hadden wij geen moeite mee, het was een fijne avond!

Ria Zaterdag 26 Augustus 2023 at 10:16 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

twee reacties

Sjoerd

Leuk toch als je elkaar na een langere tijd weer ziet en het klikt nog steeds.

Sjoerd, (URL) - 27-08-’23 07:22
Jan K. alias Afanja

Dat klinkt weer als een gezellig etentje.
Je voorstel m.b.t. de inkleuring van de herfst tot eind november deel ik wel.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 27-08-’23 10:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.