Dagje treinen

Vandaag waren we even heen en weer naar Deventer met de trein. Daar ben je dan niet zomaar natuurlijk, maar alles ging voorspoedig. We reden met de auto naar Goes vanmorgen, stapten daar op de trein en na maar één keertje overstappen waren we drie uur later in Deventer. Onderweg kom je met zo'n rolstoel natuurlijk voor allerlei problemen te staan, die ik jullie maar zal besparen en we kregen veel hulp, iedereen staat klaar om je te helpen.

We gingen even bij Jaap op de koffie om een schilderij uit te zoeken, want dat gaat niet van een foto en ik wilde graag iets van hem hebben, hij maakt prachtige aquarellen.

Eerst had ik een andere op het oog, maar uiteindelijk werd het deze. Morgen zal ik een foto maken hoe hij hier hangt

En nu ben ik er wel versleten van hoor, zo'n dag gaat je niet in je kouwe kleren zitten, maar relaxed was het zeker en veel te zien, mensen vooral ;-)

Oh en in Rossendaal kukelde Joop bijna met schilderij en al op het perron, het afstapje was iets dieper dan bij het instappen, die perrons zijn ook niet te vertrouwen, maar het liep gelukkig goed af.

Ria Vrijdag 01 September 2023 at 8:45 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Margo

Een hele reis naar Deventer! Hoe lang doe je er over? Mooi schilderij, die appeltjes.

Margo, - 01-09-’23 23:16
Sjoerd

zes uur treinen is niet niks op een dag… Maar het schilderij mag er wezen.

Sjoerd, (URL) - 02-09-’23 07:14
Ellen

Knap en mooi geschilderd. Doet me denken aan ouderwetse sterappels. Die kon je zo mooi oppoetsen met je mouw. Zie ze nooit meer in de winkel.

Ellen, - 02-09-’23 08:50
Jan K. alias Afanja

‘Even heen en weer naar Deventer …,’ zegt ze. Ik moet er even net aan denken om een hele dag onderweg te zijn. Maar je hebt het duidelijk niet voor niets gedaan. Een mooi schilderij, ik zou zeggen dat het Elstar appels zijn.
En ook de ervaring met de rolstoel is meegenomen. :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 02-09-’23 10:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.