Volop keus

Iemand uit het dorp had al eerder gevraagd of ik wilde appen als het eens uitkwam om de tekeningen te komen bekijken en dat was zo vanmorgen. Zo leuk als iemand gericht iets uit komt zoeken voor een bepaalde plek en als je er twee wilt moeten ze ook nog bij elkaar passen natuurlijk. Gelukkig heb ik keus genoeg. Goed gslaagd stapte ze weer op de fiets.

Eerder had ik al een flnk stuk door de polder gelopen, toen het nog een klein beetje niet zo heet was.

Daarna ben ik maar gaan kleuren, lekker met de ramen wagenwijd open op de noordkant waar ik zit met de geluiden van buiten. De buren kregen kippen vandaag, af en toe tokken ze, gezellig.

We reden ook nog samen om een ijsje op Brouw, Joop op de scoot en ik op de elektrische fiets, dat gaat prima zolang er niet steeds auto's ons lastig komen vallen, het is net als samen fietsen, onhandig, lopen trouwens ook, dat maakt allemaal niet uit, je moet altijd achter elkaar om te passeren.

Ria Donderdag 07 September 2023 at 6:49 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

drie reacties

Sjoerd

Langzaam aan begint het ook in huis weer erg warm te worden. Gelukkig koelt he in de nacht nog iets af.

Sjoerd, (URL) - 08-09-’23 07:17
Jan K. alias Afanja

Mooi dat er af en toe vanuit de omgeving interesse is voor je tekeningen.
Wij hadden vorige week ook (vage) plannen gemaakt om er samen eens op fiets en iLark op uit te trekken. Ik baal als een stekker dat dat nu niet door kan gaan. Maar ja, shit happens.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 08-09-’23 10:16
Ria

Ik lag eruit gisteravond vandaar geen update vandaag.

Ria, (URL) - 09-09-’23 11:57
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.