Voorbereidingen

Een foto van het zweterige avondrondje van gisteravond. Vanmorgen ging Joop weer eens mee, maar ik vind dat ik dan te hard moet lopen en hij vindt dat het te langzaam gaat, zeker als je een langer rondje doet, wat ik wilde, is dat niet prettig, dus op het laatst zette hij de sokken er weer in. Joop zou Joop niet zijn als het niet snel moet gaan, of zo ver mogelijk. Elke keer een stukje verder, dat zal ook van de wind afhangen.

Na de wandeling de tuin maar eens wat opgeruimd, aangeveegd en het regengootje schoongemaakt zodat de verwachtte regen tenminste probleemloos weg zou kunnen lopen. Tere plantjes onder het afdak, de rest een beetje schuil en aan de kant zodat de tegels eens goed schoon konden spoelen, zo rond de klok van vijf zou het zover zijn.

Het heeft geregend, maar daar is tot nu toe ook alles mee gezegd, geen stortbuien, windvlagen, slagregens, donder of bliksem in de verste verte niet te bekennen....

Misschien komt er vannacht nog wat, al ziet het daar ook al niet naar uit. Het is in elk geval wel iets afgekoeld en opgefrist.

De bloemenfoto is ook van gisteren.

Ria Maandag 11 September 2023 at 6:03 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , , ,

vier reacties

Sjoerd

Hier hebben we nog niets gehad van regen of zo, en een verfrissend buitje is welkom. Ik zal voor de zekerheid ook even wat maatregelen nemen.

Sjoerd, (URL) - 11-09-’23 18:53
Jan K. alias Afanja

Om samen een rondje om te gaan, moet je wel een compromis sluiten over de snelheid, anders werkt het niet. Daar is vooral een snelheidsverlaging van Joop zijn scootmobiel voor nodig. Dat gaat ‘m niet worden, denk ik. ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 12-09-’23 09:00
John

Hier vielen wel enorme stortbuien, zelfs met hagel.

John, (URL) - 12-09-’23 09:16
irene

Hier ook bedroevend weinig neerslag en vandaag wordt het gewoon weer 25°. Nu ja in elk geval geen 30. We doen het er maar mee.

irene, (URL) - 12-09-’23 09:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.