Wind

En toen liepen we toch vanmorgen ineens in de wind, helemaal vergeten dat het er ooit was, totdat het er ineens weer is, 'hee, het waait'. Best lekker!

Gewandeld vandaag, maar mijn sandalen zitten niet meer lekker, de fut is eruit en ik koop geen nieuwe meer natuurlijk.

Mijn winterschoenen met nog bijna nieuwe zolen staan klaar, maar ik denk dat ik ook even iets anders wil, dat heb je soms.... zeker met het wisselen van de seizoenen , niet altijd maar nu lijkt het of mijn koopknopje geactiveerd is, ik weet niet meer wanneer en ook niet waar het zit, misschien gaat het ook vanzelf weet uit, even aanzien, maar schoenen die niet lekker zitten is niet goed. En zo zijn er nog wel een paar dingen, maar eerst krijgen we nog een een nawee van de warmte al is dat dan maar een paar uurtjes per dag natuurlijk, want alles is alweer later en eerder per dag, lekker hoor.

De sokken, mutsen, truien en wanten lachen me alweer toe ook al liggen ze nog in de kast.

Ria Woensdag 13 September 2023 at 7:04 pm | | Standaard

vijf reacties

Sjoerd

Ik loop nog steeds in een korte broek, ik vind het prima zo…

Sjoerd, (URL) - 13-09-’23 19:42
Margo

Over schoenen enz: ik loop graag op blote voeten maar uiteraard niet (meer) buitenshuis. Ik heb steuntjes nodig omdat ik holle voeten heb en soms vreselijk veel pijn. Dus sandalen of iets dergelijks gingen niet. Nu heb ik teenslippers van oa Birckestick ontdekt, waar een voetbed in zit. Die lopen lekker. Ik heb verschillende kleurtjes. Ik dacht ik vertel het je even, wie weet heb je er iets aan.

Margo, - 13-09-’23 20:16
Ria

Goeie sandalen kan ik uren op lopen, twee paar van Keen versleten de laatste drie jaar. Thuis loop ik ook op blote voeten of gewoon teenslippers. Nu ben ik weer toe aan dichte met veters en sokken, alles op zijn tijd :-D

Ria, (URL) - 13-09-’23 21:04
Jan K. alias Afanja

Ik kom aan wandelingen nog niet toe, ik ben al blij dat ik weer voorzichtig zonder stok door huis kan scharrelen.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-09-’23 08:40
John

Ik heb de korte nog aan en loop lekker op sandalen. Dat hou ik vol tot het niet meer lekker voelt.

John, (URL) - 14-09-’23 09:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.