Kort en krachtig

Eén verlepte, twee bloeiende en nog één knop. Het duurt altijd maar zo kort, maar mooi is het wel, zeker met dit weer, alles staat er nog zo mooi bij in mijn tuintje, daar geniet ik wel van.

Alweer windstil vandaag. Lekker! Vanmiddag naar Zierikzee gefietst voor nieuwe lampen in mijn spotjes, er zaten driestandenlampen in die ik altijd op de hoogste stand zette, elke avond drie keer drukken, ik was het zat. Nu heb ik wit licht, ik ben benieuwd straks, als het niet bevalt mag ik ze gewoon teruggeven of ruilen, maar om te kleuren lijkt het me prima. Ik heb ook nog een bureaulamp met wat warmer licht. Altijd lastig die lampen.

Daarna naar de schoenwinkel, alleen om te passen natuurlijk, ik wilde eens kijken maar nu bleek de oprichter van Verton Schoenen, later Omoda, Lou Verton , te zijn overleden en de winkel gesloten. 

Het was druk in Zierikzee, ik was er snel weer weg.

Update:

Het licht is nu aan en het is geweldig! Drie keer 50W wit licht op mijn kleurkamer!

Ria Donderdag 14 September 2023 at 7:21 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Het beste zijn daglichtlampen, die hebben een hogere lichttemperatuur.

Sjoerd, (URL) - 15-09-’23 07:29
ria

Die wilde ik eigenlijk maar die hadden ze niet in het wattage of hoe zeg je dat, wat er in mijn spotje kan. Maar ik ben hier erg tevreden mee.

ria, (URL) - 15-09-’23 08:37
Jan K. alias Afanja

Om dat laatste gaat het!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 15-09-’23 09:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.