Blij en trots!

Joop verzint iets en dan mag ik het maken als dat geen teamwerk is! Het is maar goed dat ik de spijkerbroeken die hij zelf weg wilde gooien netjes bewaard heb, ze liggen inmiddels op de vliering voor als het nodig is. Ik repareerde mijn oude spijkerbroek er al mee en vandaag naaide ik er een tasje van voor aan de opvouwbare rolstoel, met een dubbel vakje aan de voorkant en mèt klittenband want daarmee moest het vast. Hij zou eens even kijken waar ze dat verkochten, maar ik wist dat ik het ergens nog moest hebben, trek een la open en jawel... zo zie je maar weer, wie wat bewaard heeft wat. Joop is blij met z'n tasje!

De kopers van de tekeningen reden naar de lijstenmaker in Goes vanmiddag, hier op het eiland is er geeneen meer te vinden. De tekeningen zijn keurig ingelijst in dezelfde wissellijsten als ik heb en waar bij mij nu museumglas inzit. Natuurlijk kwam de lijstenmaker zelf met iets heel anders wat ook heel prachtig zou zijn denk ik, een heel zachtgroen (limoen?) passepartout en een oranje lijst (wow), maar ja dat zou dan ongeveer drie keer zo duur worden en dit past gewoon erg mooi in hun kamer. Ik ben weer supertrots!

Ria Woensdag 20 September 2023 at 7:01 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

drie reacties

Sjoerd

Mooi toch als je werk zo gewaardeerd wordt.

Sjoerd, (URL) - 20-09-’23 21:52
Jan K. alias Afanja

Mooi om handig en kunstig op zo’n manier te kunnen combineren.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 21-09-’23 09:21
John

Dat is nog eens mooi gemaakt. En het tasje, en de tekeningen.

John, (URL) - 21-09-’23 10:26
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.