Meten=weten

Na voor ons allebei een slechte nachtrust togen we vanmorgen gebroken en wel naar Vlissingen, mèt opvouwbare rolstoel met tasje. We waren ruim op tijd en moesten daarom ook wat langer wachten al hielden ze geen rekening blijkbaar met voorverwarmen van handen en voeten, dat moest toen eerst nog gebeuren anders gaat het onderzoek  niet goed.

Daarna gedoe met draadjes, plakkertjes en stroom, ik zat erbij en keek er naar maar of het nu niet of wel goed was daar kon ik niets van maken op de monitor.

Op de terugweg waren er ineens veel meer rotondes dan heen viel me op, er was ergens iets niet goed gegaan bij die rotondes, dus we namen de XXL toeristische route i.p.v. de XL. Onderweg ook nog Voltaren ergens gehaald, er was gebeld met de dokter want de rechter knie van Joop doet nu wel heel erg zeer, artrose misschien, overbelast van het roeien?  (dat er nu niet van komt natuurlijk). Hopelijk helpt het een veetje om te kunnen slapen. Uitslag onderzoek is volgende week, een belafspraak, heel fijn.

Ria Vrijdag 22 September 2023 at 6:44 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vier reacties

Sjoerd

Arme Joop, het zit hem niet mee. Met mijn knieën gaat het ook niet al te best.

Sjoerd, (URL) - 22-09-’23 21:18
Dhyan

Joop in een rolstoel, het is wel heel snel bergafwaarts gegaan met hem. Sterkte met alle sores.

Dhyan, - 23-09-’23 08:43
John

Als een knie eenmaal problemen begint te geven… Sterkte er mee.

John, (URL) - 23-09-’23 08:50
Jan K. alias Afanja

Joop en ik zijn allebei aardig aan het sukkelen geraakt de laatste weken. Hopelijk levert de onderzoek iets op waar je mee verder kunt. Voorlopig is het net als bij mij een kwestie van pijnbestrijding, als ik dat zo lees. In ieder geval veel sterkte ermee!

Jan K. alias Afanja, (URL) - 23-09-’23 10:36
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.