Beleefklaar

Vanmorgen was het wachten op het telefoontje van de neuroloog dat rond half twaalf zou plaatsvinden en gelukkig belde ze keurig op tijd. Het was eigenlijk een bevestiging van wat we al wisten natuurlijk. In het bloed waren geen afwijkingen gevonden die er op zouden kunnen wijzen dat er iets anders aan de hand zou zijn. De metingen waren ook niet van die aard dat het duidelijk neuropathie was gewoon omdat er niet zo precies gemeten kan worden. Als je werkelijk zou willen weten hoe en wat zou hij naar Rotteram moeten of erger nog Maastricht en dan kunnen ze een stukje uit een zenuw halen en dat onderzoeken, maar daar zag zij ook geen reden toe, het is wat het is en als het erger wordt kan hij pijnbestrijding krijgen.

Daarna kwamen Janny en Freek gezellig op de koffie, het was al zo lang geleden dat we elkaar gezien hadden, gedoe met de Haringvlietbrug en Joop en weet ik wat nog meer, het kwam er niet van. We hebben weer even bijgepraat. 

Verder ben ik nu wel Beleefklaar. Net nog even geschoven met het meubilair, meer ruimte minder tafel.

Een foto van vanmorgen en eentje van vanavond genomen op dezelfde plek, iets anders gericht.

Ria Vrijdag 29 September 2023 at 8:28 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

drie reacties

Sjoerd

Aan de ene kant valt het mee, maar veel schiet Joop er niet mee op.

Sjoerd, (URL) - 29-09-’23 21:28
Ria

@Sjoerd, het is in elk geval fijn dat er geen nare achtergrondzaken aan het licht zijn gekomen, dat geeft rust.

Ria, (URL) - 29-09-’23 21:43
Jan K. alias Afanja

Geen echte duidelijkheid dus voor Joop. Hopelijk kan er in ieder geval iets aan de pijn worden gedaan. Want pijn is funest op de langere termijn.
Maar eerst in ieder geval veel plezier vandaag. Een bloeiende handel gewenst.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-09-’23 07:50
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.