Beleefd

Het was druk op het dorp vandaag. Supermooi weer natuurlijk en omdat hij toch maar in de weg stond zetten we gelijk mijn fiets maar te koop omdat ik toch steeds op die van Joop rijd. Daar waren we al snel vanaf.

Daarna kwamen nicht Lia (dochter van Janny en Freek) met haar man op de koffie. Erg gezellig en een fijne overbrugging tot er werkelijk bezoekers van Beleef Zonnemaire kwamen. Het duurde even maar ik kreeg toch ongeveer 65 man en vrouw binnen. Ik had een papier klaar gelegd en vroeg of ze daar hun naam op wilden zetten zo zou ik een beetje idee krijgen hoeveel het er waren.

Mensen liepen snel voorbij, het is niet echt een opvallende vlag, dus als er niemand was ging ik buiten staan en sprak de mensen aan, dat hielp.

Heel veel leuke reacties en veel bewondering ook weer, daar wordt een mens blij van. Niets verkocht, wel leuke gesprekken en ik denk haast wel een vervolg van een enkeling. Toch maar eens kaartjes laten maken misschien.

Bedankt allemaal!

Ria Zaterdag 30 September 2023 at 7:45 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vier reacties

Renesmurf

Ja, de meeste kijken gewoon even en doen zoveel indrukken op. Dan blijft het hierbij, ook leuk.

Renesmurf, (URL) - 30-09-’23 21:08
Sjoerd

Och, als iedereen het leuk vindt is dat ook war waard.

Sjoerd, (URL) - 30-09-’23 21:13
Jan K. alias Afanja

Als het gezellig was en als er belangstelling voor je werk was, dan is de dag op zich al geslaagd, zou ik zeggen. Maar wat visitekaartjes zijn niet verkeerd op zo’n dag.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-10-’23 08:23
John

Hier hadden we ook een druk dorp. Cultuur uit de zak. Altijd leuk als er wat te doen is en jij had je tekeningen om te laten zien.

John, (URL) - 01-10-’23 16:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.