Uitproberen

Wel weer een heerlijk stil ochtendrondje, maar verder waren er wat dingen waardoor het toch een beetje een gebroken dag was.

We waren ook nog in het ziekenhuis in Goes, nacontrole van de elektrische schok.  Er wordt dan weer een hartfilmpje gemaakt. Alles was goed en over een jaar terugkomen, ze moeten toch een beetje aan de gang blijven natuurlijk. Krijg je eerder klachten dan zelf contact opnemen. Ik zou denken, als er weer klachten zijn gelijk contact opnemen, want over een jaar is er waarschijnlijk niets aan de hand. Dat heen en weer gerij voor niets is toch nergens voor nodig.

Vanavond schoven we aan aan de aanschuiftafel, heerlijk gegeten met gezellige mensen aan onze tafel. Mijn buurvrouw was al in de tachtig maar ze deed echt van alles, slenderen, dat bleef me nog het meest bij, nog nooit van gehoord en ze zong en zwom, ik weet het niet eens allemaal meer, hartstikke leuk, maar ik moet er niet aan denken, van het ene clubje naar het andere, misschien komt dat ooit nog.

Zaterdag was ik schor van het praten de hele middag, ik ben dat totaal niet gewend en vanavond dacht ik weer 'wat praat ze veel' gelukkig kan ik goed luisteren.

Er was ook een andere man in een rolstoel die daarin aanschoof, wij deden dat niet en lieten hem buiten, maar volgende keer wil Joop dat ook wel, het blijft uitproberen met alles. 

In het ziekenhuis rolde hij zichzelf en liep ik erachter aan, wel een goeie oefening voor zijn armen.

Ria Maandag 02 Oktober 2023 at 7:27 pm | | Standaard

vijf reacties

Ellen

Slenderen ken ik. Een kennisje van mij deed dat in Apeldoorn.
Zelf nooit gedaan. Is hier in het dorp ook niet. Ik ben ook geen clubmens. Zo ieder zijn keus.

Ellen, - 02-10-’23 20:55
Sjoerd

Slenderen, wel eens van gehoord, maar kan het zo gauw niet thuisbrengen.

Sjoerd, (URL) - 03-10-’23 08:40
Jan K. alias Afanja

Mooi dat alles goed was en dat Joop voorlopig ook gewoon door kan rollen.
Ik moet straks de MRI in. Dat vind ik op zich geen probleem, het is alleen even de vraag of ik er lopend met stok kan komen of dat ik me zal laten rijden in het ziekenhuis, het is namelijk een flink stuk vanaf de ingang.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-10-’23 09:38
Ria

Dan zou ik me maar lekker laten rijden Jan, veel ontspannender en sneller. Sterkte!

Ria, (URL) - 03-10-’23 10:52
John

Slenderen is toch gewoon soort van bewegen? Dat is altijd goed. Zo druk bezig zijn als je buurvrouw doe ik zelf liever niet, maar idd, als we over de 80 zijn is het een heel ander verhaal misschien.

John, (URL) - 03-10-’23 16:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.