Gezellig fietsen

Vanmorgen was het nog wat somber maar daar kwam al snel verandering in. Mir kwam gezellig zelf met gebak aanzetten, ze had een snipperdag!  Ze heeft het druk en dagelijks haar vaste dingen, regelmaat is best belangrijk zeker voor haar als zzper. We fietsten gezellig samen terug tot Scharendijke.

Joop ging weer eens naar de fysiotherapeut, vorige keer had hij overgeslagen. Lastig allemaal hoor, je weet niet wat beter is en waar je later last van krijgt, het schommelt ook heel erg en ik erger me als hij met zijn voeten zit te stampen of te zwaaien. Gelukkig vermaak ik me boven.

Vanmiddag belden ze van het ziekenhuis de dokter had contact opgenomen voor een vervolg onderzoek er wordt nu nog een mri van de onderrug gemaakt om Lumbale stenose uit te sluiten, of misschien juist wel is, maar dat is pas volgende maand. Eerst maar eens kijken wat er wel gaat en wat niet en waar hij het meeste last van heeft, daar hebben we nu een maand de tijd voor.

Ria Donderdag 05 Oktober 2023 at 7:19 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

acht reacties

Sjoerd

het blijft maar sukkelen met die man, maar je weet, krakende wagens lopen het langst.

Sjoerd, (URL) - 06-10-’23 07:21
Jan K. alias Afanja

Die MRI en de verschijnselen waar Joop last van heeft, doen me steeds meer aan mijn eigen klachten denken. Ik krijg maandag uitslag van de MRI. Sterkte ermee maar weer.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 06-10-’23 09:31
Ria

Dank je Jan, ja het blijft raadselachtig. Gelukkig hebben we een meedenkende dokter die zich niet zomaar overal bij neerlegt.

Ria, (URL) - 06-10-’23 11:46
Dhyan

Ik heb al jaren klachten die nu ik dat lees lijken op Lumbale stenose maar denk altijd ‘dat zal de ouderdom wel wezen’. Het komt helemaal niet in mij op om daarmee naar de dokter te gaan.

Dhyan, - 06-10-’23 17:37
Ria

Dit is een betere link
https://www.nvvn.org/patienteninfo/wervelkolom-en-ruggenmerg/lumbale-stenose-vernauwing-in-onderrug/
Misschien tegen de tijd als je ook aan een scootmobiel toe bent…er is in dit geval in elk geval wèl iets aan te doen.

Ria, (URL) - 06-10-’23 19:18
John

Ik ben ook nogal van de regelmaat en ben niet eens zzper :D We boffen enorm met het weer.

John, (URL) - 07-10-’23 09:40
Dhyan

Ja dat is uitgebreide informatie, maar opereren laat ik me niet makkelijk doen. En naar de dokter gaan draait veelal uit op specialistenonderzoek en/of een lading pillen met evenzovele bijwerkingen. Ik ga liever gewoon dood.

Wel jammer dat ik van die elk jaar te betalen € 2000,— ziekenfondspremie nooit eens iets terug zie. Al was het maar een terugbetaling vanwege dat ik er geen beroep op doe, zoals dat vroeger een tijdje het geval was.

Dhyan, - 07-10-’23 13:46
Ria

Dhyan, ik denk dat je anders piept als je erge pijn hebt, want zoals jij nu praat zo doe ik dat ook, ik kom ook bijna nooit bij de dokter en natuurlijk heb jij nu ook lumbale stenose, net zo lang tot je weer iets anders leest waarbij je zere benen hebt, dan heb je weer dat, de keuze is reuze….

Ria, (URL) - 07-10-’23 19:48
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.