Met zonder..

Iets samen bestellen als je niet bij elkaar in de buurt woont is niet handig, zeker als er nageleverd wordt en het tegenvalt, wat nu het geval was. Dus reed ik nog eens naar Mir vanmorgen met de auto dit keer. Zelf had ze ook iets nieuws maar op Renesse gekocht, daar moest ik ook eens kijken, zo'n leuke winkel, zei ze! Ook nog even naar de PLUS ik was daar nu toch.

Renesse is helemaal verbouwd, je kunt met de auto bijna nergens meer door. De leuke winkel gevonden, paar dingen gepast en weer weg. Kom ik thuis zonder bril, die lag nog in die winkel. Hoezo vijdag de 13de.

Vanmiddag maar weer die kant op, ik wist nu tenminste hoe ik moest rijden en ik combineerde het met een bezoekje aan het tuincentrum en het strand, veel leuker dan kleren.  

Het viel wat tegen, hoog water dus los zand en er vielen spikkels, maar ik waagde toch maar een poging. Het begon te regenen en bij de eerste de beste overgang stak ik over naar de duinen. 

Op dat stuk liep er steeds een hond naast me, dan weer voorbij, weer even snuffelen, dan bleef ze weer achter en kwam even later weer aanrennen, ik liep dat stuk echt niet alleen...  mooie herinneringen, vaak gelopen daar, met allebei.

Ik zocht wat anders en kwam deze tegen, nog nooit geplaatst, wat hebben we daar toch vaak genoten, filmpje is van 31-10-2014, het lijkt zo lang maar eigenlijk nog maar zo kort geleden.

Het blad wordt bruin en zal gauw vallen, gelukkig staan de knoppen voor volgend jaar alweer klaar.

Ria Vrijdag 13 Oktober 2023 at 4:51 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

En dat allemaal op vrijdag de dertiende…

Sjoerd, (URL) - 14-10-’23 06:50
Dhyan

De natuur, doet z’n ding zelfs tegen alle wensen in, en valt niet tegen

Dhyan, - 14-10-’23 09:16
John

Renesse is inderdaad bijna autoloos. Mijn zus heeft er nog even gewerkt, maar die moest elke dag een behoorlijk stuk lopen, en dat was met slechtweer niet echt fijn dus.

John, (URL) - 14-10-’23 09:48
Jan K. alias Afanja

Toch mooi als je het doen van een boodschapje kunt combineren met een strandwandeling.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 14-10-’23 17:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.