Koud en blauw

Koud ineens vanmorgen! Ik twijfelde al over wanten en een sjaal, maar zo'n vaart zou dat toch niet lopen dacht ik nog, maar dat deed het wel, het was geen overbodig luxe geweest. 

Vanmiddag nog steeds hetzelfde dus ik heb de wanten en sjaal alvast maar klaargelegd.

Ook maar een breiwerkje opgezet, de wol lag er nog van een paar jaar geleden dat zou een trui voor Joop worden, maar hij ziet af van eigengebreid, gelukkig! De mouw is inmiddels bijna af, nu maar weer even rustig aan want voor je het weet zit er ergens weer wat scheef.

Ria Zondag 15 Oktober 2023 at 6:46 pm | | Standaard

vier reacties

Sjoerd

Voor mij ook geen gebreide truien, ik haat die dingen. Breien was de hobby van mijn moeder…

Sjoerd, (URL) - 16-10-’23 08:01
John

Heidi had het ook al over handschoenen en een sjaal. Ik draag wel een eigengebreide trui als het echt super koud is. Niets lekkerder dan dat.

John, (URL) - 16-10-’23 08:42
Jan K. alias Afanja

Deze temperaturen moeten inderdaad even wennen. Hoewel ik het niet echt lekker vond, ben ik gisteren verschillende keren even de tuin in gelopen om langzaam te wennen en tegelijk wat te bewegen.
Sinds ik MS heb draag geen gebreide truien meer, omdat ik het dan snel te warm krijg.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-10-’23 09:55
hanscke

Ik bedacht gistermorgen ook al toen ik Pablo uitliet, dat het handschoenentijdperk weer aanbreekt, En een andere jas met voor de zekerheid een capuchon. of gewoon mar overstappen op de winteroutfit.

hanscke, (URL) - 16-10-’23 13:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.