Oogsten

 Het wordt weer de tijd van de zonsopkomsten tijdens de ochtendwandeling, vaak mooie luchten om de dag mee te beginnen.

De boeren rijden weer druk heen en weer met aanhangers vol suikerbieten en aardappels.

Vandaag werd me gevraagd of ik mijn tekeningen in de kerk ten toon wil stellen tijdens het oogstfeest en als ik wil wat langer. Natuurlijk wil ik dat wel, leuk! Gelukkig krijg ik hulp bij het ophangen en ik heb al een passend stapeltje uitgezocht, dat wordt een vrolijke boel in de kerk, of tenminste toch kleurrijk. Als het meezit kan ik ze gewoon in de plastic hoezen ophangen, zodat ik geen extra lijsten nodig heb.

We hebben vanmorgen ook voor het eerst de verwarming aangedaan, als de zon zich niet laat zien blijft het wel wat fris, vanmiddag was hij er weer dan wordt de kamer vanzelf opgewarmd.

  En dan speciaal voor Jan het laatste strandfilmpje.

Ria Maandag 16 Oktober 2023 at 4:53 pm | | Standaard

twee reacties

Jan K. alias Afanja

Ook wij hebben vanmorgen voor het eerst weer een van de ir-panelen aan gehad. Daar kunnen we het nu nog net mee doen, omdat ook hier op een zonnige dag de zon vanaf een uur of twaalf lekker mee helpt.

Mooi filmpje weer. Ik moet daar zelf ook weer eens wat mee experimenten. Maar ik heb het ook zo druk met andere dingen … ;-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-10-’23 20:45
Sjoerd

De verwarming laten we hier nog even uit. Binnen is het nog meer dan 20 graden.

Sjoerd, (URL) - 17-10-’23 08:46
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.