Gezelligheid

Gisteravond kwam ze al, dus vanmorgen weer tijd voor een gezamenlijk ochtendrondje en je geboortedorp eens in de ochtendnevel vast te leggen.

We hadden een gezellig dagje zo samen, na de koffie even naar Zierikzee voor een boodschap en een kopje koffie bij Hector, lekker buiten in de zon op het terras. 

Vanmiddag nog een wandeing, een bezoekje aan de kapper voor Sil en we hielpen Joop met zijn pillen uit de stripjes te drukken. daar heeft hij een hekel aan. Hij kan ze dan makkelijk per week uit de potjes vullen in de wekelijkse dinges. Hij had nu ook weer andere gekregen die niet door de helft konden, maar na een telefoontje met de dokter blijken er ook pillensnijdertjes te bestaan.

Aardappels geschild voor de stamppot zuurkool met worst, de eerste van dit jaar, er zullen er nog best een paar volgen want het was lekker.

Het was erg gezellig en nu is ze weer op huis aan.

Ria Dinsdag 17 Oktober 2023 at 7:16 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

vijf reacties

Jan K. alias Afanja

De tijd vliegt op gezellige dagen, dat laat je hier weer duidelijk zien.
Ik heb ook de pest aan het uitdrukken van pillen en capsules uit strips. Aafje bewerkt ze voor mij vaak voor, om te voorkomen dat ik ze fijn druk.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 17-10-’23 23:57
Sjoerd

Van een pillensnijder heb ik nog nooit gehoord, wel van een pillendraaier. Leuk toch, een dagje met je dochter optrekken.

Sjoerd, (URL) - 18-10-’23 07:29
John

Altijd gezellig als een van de kinderen langs komt. Stamppot heb ik stiekem van de zomer al een keer gegeten en dat gaat de komende maanden ook vaker gebeuren.

John, (URL) - 18-10-’23 09:32
Margo

Wij hebben al twee keer boerenkool gegeten. Er zijn smakelijker gerechten, maar minder nostalgisch. Gezellig dat Silvia er was.

Margo, - 18-10-’23 11:01
Ria

Boerenkool vinden wij niet lekker

Ria, (URL) - 18-10-’23 11:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.