Huis en tuin

De lucht van vanmorgen het was heerlijk zacht, dat kan tegenwoordig 's morgens wel een graad of tien schelen, gistermorgen liep ik met wanten aan.

Na de koffie kleurde ik eindelijk weer eens een tijdje, het komt er de laatste dagen gewoon niet van, druk druk, ook leuk hoor, als we maar wat te doen hebben.

Joop zit nu ineens weer bij de slechtzienden club, er wordt iets in het leven geroepen, hulp bij Windows op tablets en dan voor slechtzienden, ik weet het niet precies het is er ook nog niet, maar er was al wel telefonisch overleg.

Vanmiddag weer eens theevisite uit de Veerhoek, het campingseizoen loopt op zijn eind en ze bracht heerlijke ouderwetse Brabantse appeltjes mee, dat wordt appeltaart en appelmoes want daar zijn ze het lekkerst voor volgens Heleen. We hebben gezellig weer eens bijgepraat.

De 'tuin' wordt ook steeds leger., alles steeds meer een beetje in groepjes bij elkaar. stoelen opgevouwen en de rotan onder hun zeil in een hoek, hopelijk krijgen we niet teveel vorst, een nachtvorstje kunnen de meesten wel hebben. Geraniums bloeien nog volop, gezellig hoor.

Ria Donderdag 19 Oktober 2023 at 6:38 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Het ziet er al herfstachtig uit bij jullie. Hier is alles een stuk groener nog.

Sjoerd, (URL) - 19-10-’23 22:06
Jan K. alias Afanja

Je tuin heeft al prachtige herfstkleuren en ziet er netjes opgeruimd uit. Onze hazelaar begint nu pas heel voorzichtig wat te verkleuren.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 20-10-’23 08:46
John

Het was gewoon warm gister. Ik had de airco in de auto zelfs aan.

John, (URL) - 20-10-’23 10:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.