Verhangen

Joop kwam nog even kijken en Miriam en er werden wat foto's gmaakt, we waren er heel de ochtend druk mee. Gelukkig ging het wel voorspoedig , Anne (=niet de dominee) heeft ervaring met tentoonstellingen in de kerk.

Joop lijkt een beetje stijf maar die doet altijd veel kleren aan anders krijgt hij het koud. De scootmobiel is niet  handig in de kerk, maar met dit opvouwding ging het goed, het was ook een beetje generale repetitie voor zaterdagavond want in een kerkstoel steeds met je voeten op de vloer, dat gaat niet, op deze kan hij ze gestrekt naar voren doen.

Er komen er nog een paar bij en als het klaar is maak ik wel een filmpje.

Er was ook weer een nieuwe klaar en dat was best nodig want nu ik het leuk om de nieuwere te laten zien in de kerk werd het leger en leger in de kamer, dus daar hangen nu weer de wat oudere... van vorig jaar of zo. Hoeveel lijsten ik niet verwisseld heb de laatste dagen....

Het werd alweer een hoofd. Morgen de muziekwinkel eens proberen te openen in mijn eigen hoofd.

Ria Maandag 30 Oktober 2023 at 6:30 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

vijf reacties

Mir

Waar is de foto van jou op de preekstoel?

Mir, - 30-10-’23 21:42
ria

Die blijft nog even geheim :-D

ria, (URL) - 30-10-’23 22:15
Sjoerd

Mooi, weer een klusje geklaard

Sjoerd, (URL) - 31-10-’23 06:53
John

Dat wordt een feestje in de kerk met jouw tekeningen daar. Met veel kleren aan zou ik ook minder bewegelijk zijn denk ik.

John, (URL) - 31-10-’23 08:01
Jan K. alias Afanja

Hopelijk hangt het nu echt allemaal naar je zin.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 31-10-’23 10:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.