Dreiging

Vroeg de wasmachine aan dan kon het nog lekker buiten hangen dacht ik en dat was ook wel zo, maar veel wind en dekbedhoezen waaien dan dubbel, gelukkig best snel droog na nog even binnen over de stoelen, ander wasje ook, ik ben weer uitgewassen tot volgende week.

Joop scooterde een flink rondje maar kreeg net het laatste stuk een bui. Ik wachtte op de pakketpost, de vijf nieuwe lijsten zijn heel en wel gearriveerd, nu nog wat erin.

Tegen de avond kon ik zodoende ook nog even een rondje doen met dreigende luchten rondom, maar ik hield het droog. Nu die vreselijke storm van morgen maar weer afwachten.

Soms denk ik weleens, mijn leven begon na een storm, misschien eindigt het er ook wel mee... ja ik ben (soms) echt van de vrolijkste hoor.

Ria Woensdag 01 November 2023 at 4:48 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zes reacties

Jan K. alias Afanja

Jullie lijken voor ons land het zwaarste stukje van storm over je heen te krijgen. Maar je kunt het niet maken om er nu met de eerste de beste storm tussenuit te piepen. Eerst die expositie! :-)

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-11-’23 22:01
ria

Haha :-D

ria, (URL) - 01-11-’23 22:28
Margo

Jij wordt 100, dat spreekt voor zich. Misschien valt het mee, die storm, dat is wel vaker. Dan bind je alles vast wat los staat en gebeurt er niets. Pas wel op dat je niet wegwaait.

Margo, - 01-11-’23 23:07
Sjoerd

Bind jezelf maar goed vast en maar maar een rondje door de kerk vandaag… Het windert al goed hier…

Sjoerd, (URL) - 02-11-’23 07:00
John

Hier gaat het inmiddels echt goed tekeer. Ik deed gister ook alles tussen de buien door.

John, (URL) - 02-11-’23 08:23
Dhyan

Kijk uit voor rondvliegende dakpannen…

Dhyan, - 02-11-’23 13:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.