Stormen

Als ik storm in tik bij mijn grote plaatjesboek om eens te kijken wat voor sensationele stormfoto's ik heb gemaakt, krijg ik alleen maar beesten te zien.  Dit was ooit de poes van Mir, Storm genaamd.

En de Storm van Sil, hier beter bekend, poezen komen nu eenmaal niet met hun personeel mee.

Het meeste leed wat de storm betreft is wel geleden als ik het zo hoor, geen schade gezien hier in de buurt maar het ging wel flink tekeer. Ook maar heel even met de auto naar Noordgouwe gereden voor wat fruit.

Verder had ik vanmorgen ook nog even contact met mijn hulplijn, zo fijn dat er iemand met verstand van zaken meedenkt!

Er moeten er nog een paar opgehangen worden in de kerk, de vervangende lijsten waren heelhuids aangekomen gisteren en ik had er al iets in gedaan, maar ik kreeg nog wat tips en ja ze had gelijk, maar op haar advies om er nog maar een paar bij te hangen ben ik niet ingegaan, ook geen lijsten genoeg trouwens, het moet thuis toch ook nog wel een beetje gezellig blijven. 

Verder alleen maar geklungeld, veel op internet, nog altijd leuk een beetje van het één naar het ander te surfen en af en toe naar buiten gekeken of alles er nog stond.

Ria Donderdag 02 November 2023 at 7:32 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

twee reacties

Renesmurf

Een winderig dagje vandaag, niks aan, maar ja, die zitten er helaas ook tussen.

Renesmurf, (URL) - 02-11-’23 21:16
Jan K. alias Afanja

Wij zijn er schadevrij doorheen gekomen, maar bij de buurvrouw is een al vrij oude boom omgewaaid. Echt zonde in zo’n buurtje.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 03-11-’23 17:43
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.