Met de muziek mee

Het was heel moeilijk kiezen welke ik op zou hangen en de oudere (met de witte lijntjes) liet ik eigenlijk wat achterwege, maar 'die stijl is ook heel goed' zei mijn hulplijn, 'heel grafisch' komt goed uit tegen een witte muur, dus ik veranderde er nog maar eens een paar. De laatste zijn abstracter, zei ze. Ja en dat vind ik op het ogenblik leukder om te doen. Misschien vind ik nog eens iets ergens ertussenin.

Nou ik ben benieuwd hoe de bezoekers er tegenaan kijken straks, we gaan lekker vroeg met de rolstoel, zodat we alvast zitten voordat het drukker wordt.  

Het is de Harmonie die zijn 150 jarig jubileum viert dit jaar.

Als je zin hebt en op tijd bent kan je hier meesluisteren, want beeld is er niet bij geloof ik, geen idee.

Ria Zaterdag 04 November 2023 at 5:33 pm | | Standaard

drie reacties

Sjoerd

Leuk die introductie in de kerk, je kreeg zelfs al applaus…

Sjoerd, (URL) - 04-11-’23 19:35
Ria

Oh heb je het gehoord? Hahaha, leuk hè!
Het was een hele leuke avond, zelfs nadien nog even naar het dorpshuis, ook erg gezellig! Mensen die nog wèl met je willen praten ook al zit je in een rolstoel, of mensen die duidelijk laten merken dat ze echt even geen zin in je hebben, die zijn er ook.
Een hele ervaring rijker zijn we weer!
Veel complimenten en zelfs bloemen gekregen.

Ria, (URL) - 05-11-’23 00:00
Jan K. alias Afanja

De inleiding heb ik beluisterd, je werk werd keurig aangekondigd, daarna heb ik de rest van de dienst zoals gebruikelijk maar aan me voorbij laten gaan.
Ik ben benieuwd naar de reacties, maar dat horen we vast nog wel.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 05-11-’23 16:24
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.