Goeiemorgen

Daar in de verte loopt Ria van Felius al. Goedemorgen!, zei een dorpsgenootje op Facebook vanmorgen. Ik heb het maar even uitvergroot want je ziet eigenlijk alleen een wandelende spijkerbroek. Het was heerlijk zo vroeg in het zonnetje en ik maakte er gelijk een flink rondje van, want voor je het weet regent het weer.

Deze maakte ik zelf een paar minuten later.

En weer even daarna was er de hanenkolonie of zoiets er lopen er een stuk of tien, ze worden gevoerd en verblijven meestal achter het gaas, maar soms lopen ze ook op de weg, of aan de overkant op het land. Best gezellig.

En zo eentje heb ik er nog nooit gezien.

De rest van de middag gekleurd.

Ria Dinsdag 07 November 2023 at 6:22 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

zes reacties

Sjoerd

Hier was het helaas de hele dag duister…

Sjoerd, (URL) - 07-11-’23 20:28
Ellen

Hier eerst zon.. Met prachtige goud in het bos door de verkleuring van het blad. Om 3 uur regenbui. Wat een hanen. Niet te hopen dat ze heel vroeg gaan kraaien. Die witte is wel heel apart.

Ellen, - 08-11-’23 10:13
Jan K. alias Afanja

Wij hadden hier gisteren een goeddeels zonnige en droge dag. Daar heb ik volop van geprofiteerd door een boswandeling te maken en daarbij nogal wat passenstoel te fotograferen.
Bij het opstaan ontdekte ik zojuist dat dat allemaal weer net wat teveel van het goeie was. Vandaag heb ik daarom een verplicht rustdag. Maar dat is het wel waard, want ik heb volop genoten.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 08-11-’23 10:14
ria

Ellen, die hanen lopen midden in de polder, niemand zal er last van hebben.

Jan, zo gaat het bij Joop ook, hij doet wat hij wil doen, dan maar wat meer pijn. We zijn nu in het ziekenhuis voor de mri, uitslag duurt dan natuurlijk nog weer een paar weken.

ria, (URL) - 08-11-’23 12:37
John

Het was gister een prachtige dag. Uit de wind was het zelfs warm te noemen.

John, (URL) - 08-11-’23 12:58
hanscke

Mooie foto van die hanenfamilie. Zou zo een schilderij kunnen zijn

hanscke, (URL) - 13-11-’23 11:20
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.