Kaartjes en bedankjes

Zelf had ik het hele wapen genomen en dan overdwars, maar Betty, die mij bijstaat in deze wat onwennige tijden en die grafisch ontwerpster is maakte er dit van. Ik ben er erg blij mee!  

Afgedrukt bij Rap Repro, dat is vlakbij en zo klaar! Nu maar uitdelen.

Vandaag hoorde ik dat de dominee afgelopen zondag ook best aandacht schonk aan mijn tekeningen en eigenlijk viind ik het nu wel jammer dat ik er niet was, maar ja ... dus heb ik vandaag naar kerkdienst gemist geluisterd en de dominee daarna een bedankje gestuurd.

 

Van dat bord waar ze het hierboven over heeft maakte ik één van de eerste keren dat ik daar was voor de tentoonstelling al een foto. Kijk, dacht ik, hij kent me toch wel, daarvoor hoef ik echt niet naar de kerk. Ik hou het lekker buiten, bij mijn eigen vogeltjeskerk.

Tot slot deze lieve mensen ook eens even in het zonnetje voor al hun hulp en Petra zorgde er zelfs voor dat de kerkdeuren voor mij open gingen. Super bedankt allebei!

Ria Donderdag 09 November 2023 at 4:01 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

drie reacties

Sjoerd

Toch mooi ook dat alles zo goed verlopen is en men toch ook de waardering voor jouw werk erkent.

Sjoerd, (URL) - 09-11-’23 21:33
Jan K. alias Afanja

Die kaartjes zijn mooi geworden. Mooi dat je terug kunt kijken op een geslaagde opening van je expositie.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 10-11-’23 10:29
hanscke

Het is toch een hele belevenis, zo’n expositie

hanscke, (URL) - 13-11-’23 11:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.