Kiekeboe!

Ik vind het een rare week. Al die regen maakt dat ik niet veel wandel, maar dat komt ook omdat ik nu eindelijk mijn trui eens af wil hebben. Vanmorgen nog een extra bolletje gehaald, maar als het een klein beetje tegen zit, moet er nog eentje komen, of anders maar een smal halsboordje, of een paar toertjes met een ander kleurtje, want zo krap is het.

's Avonds kan ik niets doen dat is te donker.

Morgen ga ik in de kerk zitten van 14.00 tot 16.00 uur en ik denk de daaropvolgende zaterdagen ook. Anders ben ik altijd te bereiken voor een afspraak. Zou leuk zijn als er een beetje aanloop is, ik ga er ook af en toe een paar verwisselen, ook leuk voor de kerkgangers.

Ik kan er ook niets aan doen één en al expositie hier, ik moet toch ook een beetje aanloop zien te krijgen want 's winters door de week is de kerk gesloten.

 

Nora speelt ondertussen 'Kiekeboe!'

Ria Vrijdag 10 November 2023 at 7:13 pm | | Standaard

drie reacties

Jan K. alias Afanja

Dat zijn toch altijd weer leuke momenten met zo’n kleine.
Succes in de kerk en een goed weekend verder.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 11-11-’23 10:37
hanscke

Ik heb na een suggestie van Margot een paar jaar geleden een daglicht lamp gekocht. Nu kan ik ‘s avonds wel wat doen. Breien, kleuren, puzzelen, noem maar op

hanscke, (URL) - 13-11-’23 11:18
ria

Ik heb op mijn kamertje nu heel goed licht, maar met een breiwerk daar gaan zitten vind ik dan weer ongezellig.

ria, (URL) - 13-11-’23 15:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.