Traditie

Morgen is het weer zover, tijd voor de Beaujolais Primeur en het jaarlijkse fotootje.

Ik wilde eigenlijk een collage maken van alle jaren dat ik zo'n foto maakte vanaf 2011 nog niet eens zo heel lang geleden dus, maar het was me teveel werk en toen kwam ik ook deze nog tegen. Dat zal de laatste keer geweest zijn dat we samen op de Beaujolais proosten op 16 november 2017.

Het is alweer ruim twee jaar geleden dat ze overleed en afgelopen zondag zou ze 69 zijn geworden, mijn lieve schoonzus, er gaat bijna geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk. 

Wel lekker gewandeld vandaag het was heerlijk in de zon! Beetje tever misschien want ik was er wel erg moe van en mijn rug deed zeer, maar de bijgeluiden zijn al een stuk minder.

Morgen hopelijk weer de oude, mèt Beaujolais want ik ga wel een paar flesjes halen natuurlijk! Misschien wel op de fiets!

Ria Woensdag 15 November 2023 at 8:00 pm | | Standaard
Gebruikte Tags:

drie reacties

Sjoerd

Vroeger was dat inderdaad hier ook traditie, fris en fruitig. tegenwoordig drink ik zelden nog een wijntje, hooguit met de kerst.

Sjoerd, (URL) - 16-11-’23 07:29
John

Veel plezier er mee. 2011 is inderdaad nog niet zo gek lang geleden, maar qua gevoel weer wel vind ik.
En dan te bedenken dat 69 eigenlijk nog helemaal niet zo oud is. Het wordt geloof ik wel lekker fiets weer vandaag volgens de Zeeuwse weerman.

John, (URL) - 16-11-’23 07:36
Jan K. alias Afanja

Op dat soort momenten realiseer je je ineens weer hoe snel de tijd gaat.
De beaujolais was hier ooit goed voor een feestje, maar de Beaujolais lijkt over zijn hoogtepunt heen te zijn. Maar ik wens jou een fijn fris en vroeg wijntje toe.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 16-11-’23 10:37
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.