Aanwezig

De hele dag pijpenstelen belooft niet veel goeds voor een expositie in een koude kerk, maar natuurlijk ging ik wel want afspraak is afspraak en ik had me wat beter voorbereid op de kou dan vorige week en ik nam een muziekje mee en een wijntje  voor noodgevallen, maar zover kwam het niet eens.

Er liggen ook wat boeken, daar begon ik eens mee en even later kwam Inge binnenwandelen voor een gezellig praatje en verder nog eens in de boeken gegluurd en wat foto's gemaakt. Inmiddels liep het al tegen half vier en ineens bedacht ik dat ik wel een paar tekeningen kon vervangen, ik neem er altijd wel wat extra mee, daar was ik toen wel weer even mee bezig. Je moet je tijd wel zien te vullen natuurlijk, ook al heb je niets te doen.

Volgende week beter! Bij het verwisselen merkte ik wel dat er qua vocht nog niets aan de hand is gelukkig.

En deze hangt nu mooi te wezen op een prima plek!

Ria Zaterdag 18 November 2023 at 6:36 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: ,

drie reacties

Jeanne

Je hebt het er toch maar druk van, elke week, ook al heb je zo’n dag niks te doen!

Jeanne, (URL) - 18-11-’23 23:06
Jan K. alias Afanja

Stoer dat je er toch bent gaan zitten, want in de gemiddelde kerk is het zeker met dit weer niet echt lekker. Maar een mens moet er af en toe wat voor ober hebben, zo is het ook wel weer natuurlijk.
Fijne dag verder.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 19-11-’23 10:40
John

Ik vond de 2 keer dat ik exposeerde heel erg leuk maar ook heel erg intens. Vandaag zou het hier ook heel de dag slecht weer zijn maar we hadden in de ochtend en een deel van de middag toch zon.

John, (URL) - 19-11-’23 17:55
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.