Uitslag mri

Vanmorgen waren we in het gemeentehuis voor het ophalen van de invaliden parkeerkaart en maakten er ook gelijk maar even gebruik van. Eerst bij het gemeentehuis natuurlijk en even later in Zierikzee. We hadden de rolstoel meegenomen en het plan was dat ik niet zou duwen zodat Joop kon proberen of hij eventueel zelf een boodschap kon doen in Zierikzee, winkel in winkel uit en dan zelf aan de wieltjes draaien. Daar is bij voorbaat al niet aan te beginnen en gelukkig kan hij nog zelf lopen, zodat de rolstoel eventueel buiten kan blijven.

Het was heerlijk weer voor een rondje markt en we deden de geplande boodschappen, volgende week weer op de fiets. Joop kan als het lekker weer is ook gewoon een boodschap met de scootmobiel doen.

Vanmiddag waren we in het ziekenhuis voor de uitslag van de mri van een paar weken geleden. Met de onderrug is behalve de normale ouderdomsverschijnselen niets aan de hand. De zenuwen hebben voldoende ruimte. 

Opluchting natuurlijk want geen operatie, maar we gaan nu verder naar de vaatchirurg voor onderzoek, want als de doorbloeding niet goed is kan je ook daar veel pijn van krijgen. De wachtlijst is niet lang en als het goed is kunnen we daar snel terecht voor de benodigde onderzoeken en hebben dan ook gelijk de uitslag. Als daar dan ook weer niets uitkomt wist de neuroloog ook nog wel iets anders te verzinnen, kortom, wordt vervolgd.

Vervelende autoritten met een laagstaande zon heen en rijen autolampen in de schemer terug, niet echt ontspannend.

Lekkere vis met peetjes van de markt daarna.

Roken doe ik inmiddels al 12 jaar niet meer, ik denk er eigenlijk nooit meer aan en snap echt niet dat er nog mensen zijn die dat wel doen. Ik probeer het één keer zei ik, want ik wist dat het niet makkelijk zou zijn,  maar het is me wel gelukt, ook omdat ik het best graag wilde!

Ria Donderdag 23 November 2023 at 7:13 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , ,

vier reacties

Margo

Gelukkig geen operatie, hopelijk is er verder ook niets ernstigs aan de hand. Die laagstaande zon is echt lastig vooral in de auto, de zonneklep is vaak te kort. En gefeliciteerd met 12 jaar niet roken, heel goed dat je nooit meer begonnen bent. Wij kennen eigenlijk geen eens mensen meer die roken.

Margo, - 23-11-’23 23:28
Sjoerd

Roken doe ik al heel lang niet meer, zelfs al zolang dat ik niet meer weet wanneer ik gestopt ben, Eigenlijk jammer dat ze niets gevonden hebben, nu ga je op een andere manier weer de mallemolen in.

Sjoerd, (URL) - 24-11-’23 07:58
Dhyan

Maar hopen dat ze gauw wat vinden, dat gezoek is nogal kostbaar.

Dhyan, - 24-11-’23 08:30
Jan K. alias Afanja

Dan nu maar weer verder zien of er achter te komen is wat Joop dan wel dwars zit. Sterkte er maar weer mee eerst.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 24-11-’23 11:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.