Maatregels

De nieuwe hoezen zijn binnen en ik heb nu alles gesorteerd op jaar, het werd een steeds grotere bende. Of ik het zo houd, twee per hoes dat weet ik nog niet, voorlopig de meeste toch, het is nu vijf jaar bij elkaar. 

Veel regen alweer vandaag, maar tussendoor toch een wandelingetje kunnen maken. Vanmiddag ook nog even naar de kapper, ik ben klaar voor de kerst. 

Toch in verband met de komende vorst maar wat voorbereidingen voor een paar planten gedaan en ze ingepakt in de hoezen die ik twee jaar geleden kocht en ook nog wat onder het afdak gezet. Meer mogelijkheden heb ik niet en ik vind het ook wel best zo, alles is drijfnat en weegt als lood. Ik zie wel wat ervan overblijft.

Ria Woensdag 29 November 2023 at 6:38 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , ,

vier reacties

Sjoerd

De kwetsbare planten staan nu bij ons op het overdekte en afgeschermde terras. Niet geheel vorstvrij, maar ze moeten het er maar mee doen.

Sjoerd, (URL) - 29-11-’23 20:55
Jan K. alias Afanja

Wij hebben de meest kwetsbare planten binnen gehaald, De rest komt wel als het echt koud wordt. Zelf ben ik gisteren ook nog even naar de kapper geweest. Gelukkig heb ik nog een warme muts.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 30-11-’23 12:16
Margo

Ik heb de palmen (2) en de oleanders (6) ook gisteren ingepakt. Inderdaad ze zijn loodzwaar doordat ze doordrenkt zijn, de geraniums en cactussen staan in de schuur. Of ze het allemaal overleven, we zien het wel.

Margo, - 30-11-’23 23:50
hanscke

Zo ging dat bij ons ook, doordat alles drijfnat was, bleef het erbij. En toen kwam het afscheid van Hessel er ook nog bij. Wij waren dus te laat, maar het is nu geregeld. Alle éénjarigen beschouw ik als verloren en zijn in de compostbak beland.

hanscke, (URL) - 04-12-’23 14:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.