Ups en downs

Het had wel wat gevroren, dus mijn gedoe met de planten was niet voor niets geweest en het was mistig, maar toch gelijk maar een rondje want het zag er lekker rustig zo zonder wind. 

Eenmaal thuis kreeg ik een telefoontje van een dorpsgenootje, we waren elkaar eergister nog tegengekomen 's avonds, dus ik wist dat ze zou bellen om langs te komen met haar neef om naar de tekeningen te kijken in de kerk. Het kon gelijk vanmorgen. Gezellig gekletst en de boel bekeken.  Alweer complimenten, erg leuk weer. Neef was/is een tweelingbroer van hem en het was steeds net of ik dezelfde voor me had, ook hoe ze praatten en nu krijg ik van hem een boek te leen, ook leuk!

Vanmiddag wilde ik mijn bestelde brood ophalen op de fiets en gelijk weer vis kopen op de markt, maar net na de rotonde op Noordgouwe stopte mijn fiets ermee, tenminste er was een storing en ik moest nu zelf weer hard trappen. Doorgefietst naar de fietsenmaker en dat bleek een groter probleem dat niet zomaar opgelost was. Ik kreeg een leenfiets en ik deed mijn boodschappen zo hier en daar, de terugwag was erg koud, probleem nog niet opgelost, waarschijnlijk accu stuk. Wordt vervolgd.

Eenmaal thuis duurde wel even voor ik weer wat opgewarmd was, het was me behoorlijk tegengevallen.

Foto is van tien jaar geleden, nu ongeveer tien keer zoveel ganzen, geen idee hoor, maar heel erg veel.

Ria Donderdag 30 November 2023 at 7:13 pm | | Standaard
Gebruikte Tags: , , , ,

vier reacties

Sjoerd

Dat is niet zo mooi dat de fiets nu kapot is. Zoiets zou toch jaren moeten werken.

Sjoerd, (URL) - 30-11-’23 22:12
Jan K. alias Afanja

Ik houd wel van dit weer, maar de koud moet wel wennen. Verder dan de tuin ben ik gisteren niet gekomen. Ik zal eens kijken of ik straks wat verder kan komen. ;-)
Balen van dat probleem met je fiets.

Jan K. alias Afanja, (URL) - 01-12-’23 11:01
John

Ja, hier hadden we de planten ook op tijd naar binnen. Zo kunnen we toch elk jaar weer gewoon van dezelfde planten genieten.
Het was gister in de mist niet echt lekker nee, vandaag ook niet trouwens.

John, (URL) - 01-12-’23 17:35
Margo

Vanavond voor het eerst moeten krabben, voorruit zowel binnen als buiten. Laat het maar gauw voorjaar worden!

Margo, - 02-12-’23 00:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)

Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.